Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Galatasaray’dan bir bomba daha: Amrabat!

Transferde suskun kaldığı yönünde eleştirilere maruz kalan G.Saray üst üste patlattığı bombalar ile taraftarlarını adeta coşturdu. Hamit ve Burak transferinden sonra şimdi de Amrabat yeni sezonda sarı-kırmızlı formayı giyecek.

Daha önce de Nordin Amrabat için Kayserispor Kulübü’yle görüşmeye başladığını bildirip, ardından parasal nedenlerden dolayı transferden vazgeçen Galatasaray, yıldız isim için yeniden açıklama yaptı. Bu kez transferi başkanlar bitirmek üzere!

Daha önce defalarca ilgilendiği Nordin Amrabat’ın transferi konusunda kulübü Kayserispor ile bir türlü anlaşamayan, resmi görüşmelere başlamasına rağmen Kayserispor’dan hep olumsuz cevap alan Galatasaray, bu kez renktaşı ile buzları eritti ve transferi bitirmeye yaklaştı.

İki kulübün başkanı Recep Mamur ile Ünal Aysal’ın el sıkıştığının ifade edildiği Ntvspor’un haberine göre transfer için artık engel kalmadı ve önümüzdeki saatlerde transfer netleşecek.

KAP’a duyurdu

Yıldız futbolcu hakkındaki transfer çalışması bugün yine KAP’a bildirildi ve “Profesyonel futbolcu Nordin Amrabat’ın kulübü Kayserispor Kulübü’nden transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir” denildi.

Resmi siteden açıklama

Galatasaray resmi web sitesinden Amrabat transferi ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

Nordin Amrabat Konusunda Ortak Açıklama

Galatasaray Spor Kulübü ve Kayserispor Başkanları bugün bir araya gelerek iki kulüp arasındaki köklü dostluğun, geçmiş günlerde Nordin Amrabat transferiyle ilgili olarak yaşanan sorunlar dolayısıyla zedelenmemesi konusunda mutabakata varmışlar ve karşılıklı iyi niyet göstergesi olarak bu transferi müspet neticelendirme konusunda anlaşmışlardır.

Maddi bazı detaylar dışındaki ana konularda karşılıklı anlaşmaya varılmış olup kati netice yakında kamuoyuna duyurulacaktır.

Saygılarımızla,

Exit mobile version