Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Ve Hamit kampa katıldı!..

Galatasaray’ın anlaşma sağladığı milli futbolcu Hamit Altıntop, sarı kırmızılı takımın kampına katıldı..

Takımın kamp yaptığı Wörgl kasabasındaki Panaroma Royal Otel’e gelen milli futbolcu, burada teknik direktör Fatih Terim ve yönetici Abdurrahim Albayrak ile görüştü.

Yıldız oyuncunun, Galatasaray’ın bugün sabah yapacağı antrenmanda yer alabileceği öğrenildi.

İlk sözleri

Henüz resmi sözleşmeye imza atmayan ancak akşam saatlerinde takımın kamp yaptığı otele gelen yıldız oyuncu, Galatasaray TV’ye açıklamalarda bulundu. Milli futbolcu, transferiyle ilgili olarak “Fazla zor olduğunu sanmıyorum. Bazı zorluklar oluyor. Her şeyi düzgün yaptığımıza inanıyorum. Artık bir sorun kalmadı. Yarından itibaren hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalara başlayacağım.” diye konuştu.

Hamit Altıntop, en kısa sürede takımı tanıyıp, hep birlikte takımla birlikte başarılı olmak için uğraşacaklarını kaydetti. Teknik direktör Fatih Terim de Hamit’in Galatasaray’a hayırlı olmasını diledi.

Hamit, 50 bin Aslan önünde imza atacak!

Son Şampiyon Galatasaray’da ‘Hamit Bayramı’ yaşanıyor… Ezeli rakip Fenerbahçe’ye ‘yılın çalımı’nı atarak bitirilen transfer, taraftarlar arasında büyük coşkuyla karşılanırken; yönetim de bu coşkuyu şölene çevirmekte kararlı…

Ne kadar bonservis bedeli ödenecek?
Real Madrid, geçtiğimiz sezon bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Hamit Altıntop için kapıyı 5 milyon Euro’dan açtı. Bunun üzerine Fatih Terim, İstanbul’da kendisine Hamit için kolaylık yapacağı sözünü veren meslektaşı Jose Mourinho’yla direkt görüştü. Portekizli teknik adam devreye girdi, Real Madrid 2.5 milyon Euro’ya ‘tamam’ dedi.

Kaç numaralı formayı giyecek?
Bayern Münih’te 6 numaralı formayı giyen Hamit, Sarı-Kırmızılı kulüpte de bu rakamı sırtına geçirmek istiyor. Geçen sezon 6 numaranın sahibi olan Ceyhun Gülselam’ın bu konuda jest yapması bekleniyor. Ancak Milli yıldız bu konuda çok katı değil. Herhangi bir anlaşmazlık halinde, Real Madrid’te olduğu gibi Galatasaray’da da 16 numarayı giymesi muhtemel.

İmza töreni ne zaman yapılacak?
Galatasaray Yönetimi’nin başından beri bir hayali var: “Bu sezon yıldız futbolculara Türk Telekom Arena’da, 50 bin taraftarın önünde imza attırmak…” Bunun için gerekli hazırlıklar yapılıyor. Hamit Altıntop’a, Umut Bulut ve Dany ile birlikte önümüzdeki hafta bir imza töreni düzenlenecek, adeta gövde gösterisi yapılacak.

 

Exit mobile version