Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Bursaspor’da Kolo Toure heyecanı

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin bombaları patlatmasının ardından Bursa aşka geldi… İngiliz basınına göre M.City’nin ünlü yıldızı Kolo Toure, Timsah yolunda…

2 yıl önceki şampiyonluğun tesadüf olmadığını göstermek için bu sezon iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Bursaspor yönetimi tüm imkanları seferber edip Ertuğrul Sağlam’ın direktifleri doğrultusunda kaliteli isimleri kadroya katmak istiyor. Bu doğrultuda geçtiğimiz günlerde Sağlam’ın “Ekonomik imkanları sonuna kadar zorlayıp camiayı mutlu edecek bir iki transferi Cuma gününe kadar inşallah taraftarlara müjdelemeyi bende çok istiyorum. Bu transferler belki de Anadolu kulüplerinin yapmış olduğu en büyük transferler olabilir” açıklamasından sonra tüm gözler Kolo Toure’ye çevrilmiş ve Bursaspor kurmaylarının bu transferi bitirip bitiremeyeceği tartışılmaya başlanmıştı.

ADA’DAN YEŞİL IŞIK
İşte Bursaspor’un bu yoğun çalışmalarının ardından Manchester City tarafından da ilk olumlu sinyaller gelmeye başladı. İngiltere’nin en önemli gazetelerinden ‘The Guardian’ dün gece saatlerinde yayınladığı haberde Manchester City’nin Fildişi Sahilli oyuncu Kolo Toure’yi Bursaspor’a satmayı düşündüğünü iddia etti. UEFA’nın Finansal Fair-Play şartlarını yerine getirebilmek için oyuncu satmak zorunda olan City menajeri Mancini Toure ile bu durumu konuştuğu ve durumu açıkladığı iddia edildi. Haberde Ertuğrul Sağlam’ın söylemlerine de yer verilirken transferin her an gerçekleşebileceği belirtildi. Ayrıca Bursaspor’un bu transfer için 6 milyon Pound civarında bir rakam ödeyeceği öne sürüldü.

 

Exit mobile version