Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Kolo Toure Bursa’ya çok yakın!

Bursaspor flaş transfere imza atmak üzere… Son 10 sezonunu Arsenal ve Manchester City’de geçiren Fildişi Sahili milli takım oyuncusu Kolo Toure bonservisini alır almaz Bursaspor’la 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

Seefeld’de adeta kamp kuran Bursaspor futbol şube sorumlusu Erkan Kamat ve Metin Korkmaz bir dünya yıldızını Bursaspor’a kazandırmak üzere. Geçen sene nefes kesen yarışta Manchester United’i son anda geçerek şampiyonluğa ulaşan Manchester City’nin Filidişi Sahili milli takımında da forma giyen oyuncusu kulübünden bonservisini alabilirse Türkiye’nin yolunu tutacak.

Geçten hafta Mancini’nin, “Toure’yi önümüzdeki sezon düşünmüyoruz” demesi üzerine kulübüyle görüşerek bonservisini isteyecek olan Toure, Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ve Metin Korkmaz ile yaptığı görüşmede Yeşil Beyazlı kulübe “evet” cevabını verdi.

Manchester City’nin Al Hilal ile yaptığı ve 1-0 kaybettiği maçta kaptanlık pazubandı takarak forma giyen deneyimli futbolcu, bonservisini ücretsiz alması halinde Bursaspor ile 4 sene kontrat imzalayacak ve yılda 2.5 milyon euro garanti ücret ile top koşturacak. Manchester City’nin bonservis ücreti istemesi halinde ise transferin zora girebileceği ileri sürüldü.

Kolo Toure kimdir

Kolo Toure 19 Mart 1981 tarihinde Fildişi Sahili, Sokuora Bouake’de dünyaya geldi. Yaya Touré ve Ibrahim Touré’nin kardeşi olan Kolo Touré 2002 yılından 2009 yılına kadar Arsenal’de forma giydi. 2009 yılında Manchester City’e transfer oldu. Fildişi Sahili milli takımının kaptanıdır.

 

 

Exit mobile version