Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Kura heyecanı

Yeni sezon öncesi ekiplerimizi Avrupa kupaları heyecanı sardı. Bugün hem Şampiyonlar Ligi, hem de Avrupa Ligi’nde kuralar çekilecek ve temsilcilerimiz Fenerbahçe, Bursaspor ve Eskişehirspor’un rakipleri belli olacak.

DEVLER LİGİ

Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan temsilcimiz Fenerbahçe’nin 3. ön elemedeki rakibi bugün, İsviçre’nin Nyon kentinde yapılacak kura çekiminin ardından belli olacak. TSİ 13.00’te başlayacak kura çekimi öncesi Fenerbahçe, seribaşı olan takımlar arasında yer alacak. Sarı-Lacivertliler’in karşısına çıkması beklenen 4 muhtemel ekip bulunuyor. Bunlar Belçika’dan Club Brugge, Romanya’dan Vaslui, Hollanda’dan Dirk Kuyt’ın eski takımı Feyenoord ve İskoçya’dan da Motherwell. Temsilcimiz bu rakiplerden biriyle 3. ön elemede eşleşecek ve ilk karşılaşmasını 31 Temmuz/1 Ağustos tarihlerinde oynayacak. Rövanş ise 7 Ağustos’ta gerçekleşecek. Fenerbahçe bu turu geçtiği takdirde Play-Off’a kalacak.

Play-Off biraz daha zorlu
Temsilcimizi bu turda bekleyen muhtemel rakipler ise Sporting Braga (Portekiz), Dinamo Kiev (Ukrayna), Panathinaikos (Yunanistan), Kopenhag (Danimarka) ve Spartak Moskova (Rusya). Fenerbahçe, Play-Off’tan da başarıyla ayrılırsa, Devler Ligi’nde gruplara kalacak.

1. TORBA

FENERBAHÇE
Panathinaikos (Yunanistan)
Kopenhag (Danimarka)
Dinamo Kiev (Ukrayna)

2. TORBA

Club Brugge (Belçika)
Vaslui (Romanya)
Feyenoord (Hollanda)
Motherwell (İskoçya)

AVRUPA LİGİ 14.30’DA

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük ikinci kupası Avrupa Ligi’nde Türk takımlarının da yer alacağı 3. ön eleme kuraları bugün belli olacak.

Bursaspor’un seribaşı olan takımlar içinde yer alacağı kura çekiminde şu an 2. ön elemede bulunan Eskişehirspor ise St. Johnstone’ı elemesi halinde seribaşı olmayan kısımda yer alacak. Organizasyon İsviçre’nin Nyon kentinde Şampiyonlar Ligi’nin ardından TSİ 14.30’da başlayacak.

Bursaspor’un muhtemel rakipleri:
Arsenal Kyiv, Dundee United, Osijek/Kalmar, Spartak Trnava/ Sligo Rovers, Maccabi Netanya/KuPS.

Eskişehirspor’un ise bir üst tura çıkması halinde İnter, Liverpool, Marsilya ve Athletic Bilbao gibi Avrupa’nın önemli devleri bekliyor.

Exit mobile version