Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İnfo: Fenerbahçe – Dinamo Tiflis (Kesinleşen 11)

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Fenerbahçe, bugün özel maçta Dinamo Tiflis ile karşılaşacak.

Sezona hazırlık çalışmalarının ikinci etabını Avusturya’da sürüdüren Fenerbahçe futbol takımı, sabah saatlerinde yaptığı tek antrenmanın ardından konakladığı Asia Therme Otelinde dinlendi.

Sabah saatlerinde otelin yakınındaki Bad Erlach sahasında basına açık olarak bir çalışma yapması beklenen sarı-lacivertli ekip, antrenmanın ardından kamp programının üçüncü sınavında Gürcistan temsilcisi Dinamo Tiflis ile oynayacağı maçı bekleyecek.

EGEMEN KORKMAZ OYNAYACAK
Bu arada Avusturya kampındaki ikinci antrenmanda sakatlanan Egemen Korkmaz ile sakatlığı nedeniyle son üç antrenmana çıkamayan Özgür Çek de bugünkü sabah antrenmana katıldı.

Avusturya’daki kamp programı kapsamında yapılan iki hazırlık maçında yer alamayan Egemen Korkmaz’ın bugünkü Dinamo Tiflis maçında forma giymesi bekleniyor.  Aykut Kocaman’ın Şampiyonlar Ligi elemesi için ideal 11 ile sahaya çıkacağı öğrenildi.

Fenerbahçe-Dinamo Tiflis arasındaki hazırlık maçı, kamp bölgesine yaklaşık 160 kilometre uzaklıkta bulunan Graz kentindeki UPC Arena Stadı’nda oynanacak. Karşılaşma TSİ 21.00’de başlayacak. Maçı D-Smart naklen yayınlayacak.

Yurtdışı Bahis Oranları:
1.25 – 5.00 – 9.00 (ALT 2.50 – ÜST 1.50)

NOT: F.Bahçe’nin oranı 1.60’a kadar çıktı!

Fenerbahçe kesinleşen 11:
Volkan
Orhan
Bekir
Egemen
Hasan Ali
Cristian
Mehmet Topal
Mehmet Topuz
Stoch
Kuyt
Alex

Exit mobile version