Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Es-Es’te Batuhan şoku!

Eskişehirspor’un genç forveti Batuhan Karadeniz ipleri koparttı. Teknik Direktör Ersun Yanal ile antrenmanda kavga eden golcü futbolcu yol ayrımına geldi. İşte haberin detayları;

YANAL’IN SÖZLERİ ÇİLEDEN ÇIKARTTI

Olayın fitilini ateşleyen gün Pazar akşamı yaşandı. Eskişehirspor özel maçta Ravan Bakü ile karşılaştı. Batuhan Karadeniz bu karşılaşmada görev almamış, forma giymeyenler ile akşam saatlerinde idman yapmıştı. Alınan bilgilere göre idman sırasında Batuhan takım arkadaşlarına “Yarın bize de antrenman olacak mı ki acaba?” diye espri yaptı. Ancak beklemediği bir tepki ile karşılaştı. Konuşma sırasında orada bulunan Teknik Direktör Ersun Yanal agresif bir çıkış yaptı ve Batuhan’a bağırdı. Bunun üzerine deliye dönen genç oyuncunun antrenmanı terk etti.

ANTRENMANLARA ÇIKMIYOR

Bu olayın ardından Batuhan, Pazartesi ve Salı antrenmanlara çıkmadı. Konuyu kendisine yediremediği söyleyen genç yıldızın kulüple yol ayrımına geldiği söyleniyor. Bilindiği üzere daha önce Yanal ile eski futbolculardan Koray Aslan ve birkaç futbolcunun daha geçen sezon içerisinde sıkıntı yaşadığı ve de bu konular hakkında basında açıklamalar yapması gündemde geniş yer bulmuştu.

NOTER TESPİTİ YAPILDI

Batuhan Karadeniz’in yaşanan gerginliğin ardından antrenmanlara çıkmaması ve sadece sağlık ekibi tarafından kontrollere katılması Ersun Yanal’ı daha da kızdırdı. Tecrübeli teknik adamın talimatı üzerine bugün öğle saatlerinde tesislere noter gelerek golcü futbolcunun yok oluşu tespit edildi.

MAÇ KADROSUNA ALINMADI

Yaşanan kavganın ardından geçen süreçte ne Başkan Halil Ünal, ne yöneticiler ne de Sportif Direktör Zafer Tüzün’ün oyuncuyu aramadığı öğrenildi. Batuhan ise, Twitter hesabından ayrılık sinyalleri veren açıklamalarda bulundu ve kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre yol ayrımında olduğu öğrenildi.

Öte yandan Batuhan Karadeniz Perşembe günü oynanacak olan St. Johnstone maçı kafilesine alınmadı.

Süha Bozkurt / eskisehir.net

Exit mobile version