Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Hurma: “Mouche, Amrabat’tan çok daha iyi”

Boca Juniors’tan Pablo Mouche’yi transfer eden Kayserispor’un genel menajeri Süleyman Hurma, milli futbolcuyu “Amrabat’tan çok daha iyi” olarak değerlendirdi.

Kayserispor bombayı patlattı… Amrabat Galatasaray’a gittikten sonra bu bölgeyi doldurmak için rotayı Arjantin’e çeviren Kayserispor, Boca Juniors’ın yıldızı Pablo Mouche ile her konuda anlaşarak taraftarını yine heyecanlandırdı. 3 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen 25 yaşındaki forvetin önümüzdeki günlerde Kayserispor’un Avusturya kampına katılması bekleniyor.

Arjantinli yıldız için Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma ilginç değerlendirmeler yaptı:

“Çok özel ve pahalı bir oyuncu aldık. Hedefimiz en kötü UEFA Avrupa Ligi’ne katılmak. Bu doğrultuda güçlü kadro kuruyoruz. Mouche, Amrabat’ı aratmayacak bir futbolcu. Hatta ondan daha iyi ve kaliteli. Üstelik henüz 24 yaşında.”

“Boca Juniors’dan oyuncu getirmek zor bir iş. Ancak bütün imkanları seferber ettik. En iyisini aldık. Sadece takıma katkı sağlamakla kalmayacak, gelecek adına da ekonomik olarak bir yatırım. Mouche, ileride maliyetini fazlasıyla çıkarabilecek bir oyuncu”

“Herhalde Ortega’dan sonra Türkiye’de milli formayı giymiş olan ilk Arjantinli oyuncu olacak. Kendisinden beklentilerimiz çok fazla. Her iki kanatta da oynayabiliyor. Tam bir hücumcu. Umarım kısa sürede takıma adapte olur ve sakatlık yaşamaz.”

Pablo Mouche kimdir?
1987 Arjantin doğumlu olan Pablo Nicolas Mouche, aslen İtalyan asıllı. Sol ayağını kullanan yıldız oyuncu kanatlarda ve forvet hattında oynayabiliyor. Boca Juniors forması ile bu sezon Copa Libertadores’te 14 maçta 3 gol 4 asist ile oynadı.

Exit mobile version