Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Mor Meneşekler Arena’ya geliyor

Fatih Terim’in eski takımı Fiorentina, hazırlık maçı için İstanbul’a gelecek ve Türk Telekom Arena’da Galatasaray ile karşılaşacak…

Galatasaray’da hazırlık karşılaşması belirsizliği sona erdi. İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina, 8 Ağustos’ta Galatasaray ile bir hazırlık mücadelesi oynayacağını resmi sitesinden duyurdu. Türk Telekom Arena’da oynanacağı açıklanan mücadelenin başlama saati ise 22.00 olarak gösterildi. Maç D-Smart’ta naklen yayınlanacak.

İtalyan ekibi açıklamasında ayrıca eski teknik direktörleri Fatih Terim’in, sarı-kırmızılı ekibi çalıştırdığına da dikkat çekti.

Terim ve Ujfalusi için duygusal maç
Floransa halkı tarafından da ‘İmparator’ lakabını almayı başaran ve Fiorentina’dan ayrılıp Milan’ın başına geçmesine rağmen unutulmayan Terim için, 8 Ağustos’ta saat 22.00’de oynanacak bu karşılaşma çok özel bir anı niteliği taşıyor. Bu arada Cim Bom’un Çek stoperi Ujfalusi de 2004-2008 yılları arasında Fiorentina forması giymiş ve kulübün efsaneleri arasına girmişti.

Galatasaray bu maçtan 4 gün sonra 12 Ağustos’ta Fenerbahçe ile Süper Kupa finali oynayacak.

TV YAYINI: D-SMART


BİLGİ:
Fenerbahçe ve Trabzonspor’un 2013, Galatasaray’ın 2018, Beşiktaş’ın ise 2023 tarihine kadar oynayacağı Hazırlık Maçları D-Smart‘ta.

 

 

Exit mobile version