Bursaspor saatli bomba misali

Transferin sessiz takımı Bursaspor’dan her an bir bomba transfer gelebilir. Çalışmalarını hızlandıran Timsah’ta hareketli günler yaşanıyor.

Yeşil-Beyazlılar’ın Arjantinli Augusto Fernandez, Fenerbahçeli Özer Hurmacı ve Ukrayna’da Dnipro forması giyen Derek Boateng için girişimlerini hızlandırdığı öğrenildi. Başkan İbrahim Yazıcı’nın Boateng transferi için Ukrakna’ya gittiği öğrenildi.

Augusto Fernandez
Yeşil beyazlıların listesinde yer alan ve 2013 yılına kadar Velez Sarsfield takımıyla sözleşmesi bulunan yetenekli futbolcu Augusto Fernandez için Bursaspor’un 2 milyon Dolarlık son teklifi yaptığı ifade edildi. Başkan İbrahim Yazıcı’nın bizzat yürüttüğü transferle ilgili Velez kulübünden cevap beklendiği belirtildi.

Derek Boateng
Ukrayna ekibiyle sözleşmesi 2015’te bitecek olmasına rağmen bu ülkeden ayrılmak isteyen 29 yaşındaki oyuncuyla temasa geçildiği ifade edildi. Panathinaikos, Köln ve Getafe gibi takımlarda da oynayan tecrübeli orta saha oyuncusu,  Gana Milli Takımı’nda 35 maçta forma giydi ve 1 gol attı.

Bu arada Timsah’ın, Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Kups Kuoipo ile oynayacağı maçı Belçikalı Sebastien Delferiere yönetecek.

 

 

Kategoriler: FeaturedFutbolHaberler

Etiketler: