Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Ümit Karan: “F.Bahçe’ye attığım golü unutamam”

Ümit Karan, Beyaz TV’de Deniz Akkaya’nın sunduğu denizin sesi programında çarpıcı açıklamalar yaptı…

İşte Ümit Karan’ın açıklamalarından satır başları…

“CEZAEVİNE GİRMEK NE KADAR ACI TAHMİN EDEMEZSİNİZ”

– Hayatım boyunca yaptığım bir şey için cezaevine girmek ne kadar acı olabilir tahmin edemezsiniz.

– Bütün hayatımı sil futbolcu olarak, futbolcu olmasaydım daha iyi olurdu. Psikolojim o kadar bozuldu.

– Futbolda yancı bitmez. Herkes bir yan yapıyor futbolculara. Onlarla beraber gezmek istiyorlar, onlarla beraber takılmak istiyorlar tabi, menfaat her zaman söz konusu oluyor.

– Başarılı erkek her zaman dikkati çeker. Fakat futbolcular hem estetik hem fiziksel anlamda daha hoş görünüyor. Ama bu meslek dışarıdan göründüğü kadar kolay değil. Hayatımda ilk kez tatil yaptım. İlk defa iki ay tatil yaptım. Hayatım boyunca en fazla yaptığım tatil on gündü.

“FUTBOLCULUK ZOR MESLEK”

– Bir ay kapma gidiyor, sıcaklar da başladı, sabah öğle akşam antrenman yapıyor çocuklar. Bu hakikaten bir eziyet, ailelerinden uzak kalıyorlar bir süre yani çok zor bir meslek.

– Çok acımasız bir meslek. Futbolda hep iyi olmak zorundasın. İnsanlar şunu unutuyor: Biz robot değiliz, biz insanız. Hasta olabilirim, benim ailemde bir hastalık olabilir, psikolojik bir rahatsızlığım olabilir, bu direkt performansını etkiler. Tribündeki insanlar bunu düşünmüyor. Hemen “Bu kaçar mı?” basıyor oradan küfürü.

“BİZİM ÜLKEDE FANATİZM ARTTI”

– Bizim ülkede fanatizm inanılmaz arttı. Geçen sene bu mevzulardan dolayı daha da arttı gerginlik. Biri bir şey söylediğinde birisi daha tekme atmak ister. Bu normal Türkiye’de.

– Futbolu seviyorum hala ama Avrupa Şampiyonası’nda bir tane maç izlemedim. O kadar soğudum ki futboldan.

– Twitter’ı bu yüzden kullanmıyorum. Ben çok açık sözlü bir insanım. Bazı açıklamalar yaptığım zaman bazı insanlar bunu kaldıramayabilir. Ben böyleyim beni böyle kabul edecekler. Beni çok seven insanlar da var nefret eden insanlar da var. Ben ters bir adamım. Ama seven nefret edenden daha çok.

– Bu süreç Allah’tan benim adıma (mahkeme süreci) iyi geçti. Onun sonucu daha kötü olabilirdi aslında benim için. Şu an hala memnun değilim. Bunun yargıtay süreci var şimdi oradan temyize gidiyorsun ama hakikaten ismim şikeci olarak çıksaydı çok kötü bir olay olacaktı benim adıma. Ben o zaman sokağa çıkamazdım zaten.

– Mahkemede yaptığım çok sert açıklamalar vardı, özellikle Fenerbahçe’yle ilgili. Bir bakıyorsun Fenerbahçelilerden küfür yiyorsun.

– Bir açıklama yapıyorsun önce Galatasaraylılar sonra Fenerliler Beşiktaşlılar küfür ediyor. Bu süreç bizi çok yıprattı. Bırakın beni Türkiye futbolunu çok yıprattı.

“MAÇLARI İZLİYORUM AMA…”

– Maçları yine izliyorum ama şu an hangi takım hangi oyuncuları aldı onu bile takip etmek istemiyorum. Ama içimizde var ya mecbur bir gözü kaçırarak bakıyorum.

“DİZİ TEKLİFİ DE GELDİ”

– Yok ben daha çok televizyona devam etmek istiyorum. Dizi mizi gibi teklifler de geldi.

– Benim çocuğum geçen yaz babasız bir tatil geçirdi. Bunun üzüntüsü var oğlumun üstünde. O süreçte eve çocuk kabul etmiyordu babası varsa. Onunla mutlu bir tatil yapmak benim için en büyük arzuydu.

– Çok kolpacı var Türkiye’de. Bir tanesine yanlışlıkla atladığın zaman… İnsanlara güveni zaten kaybediyorsun, “Futbolcunun zaten parası vardır bununla bir iş yapalım da…” diyorlar.

– Eskiden topçuya popçuya verme derlerdi şimdi direk topçuya veriyorlar kızları.

– Bu ülkede günah değil ayıp da değil hapse girmek. Herkes giriyor.

“David Beckham’la Tom Cruise’a yapılan sana yapılsaydı ne yapardın?”

– Reklamın iyisi kötüsü olmaz der geçerdim.

– Genetik anlamda biraz şanslıyım. Spor yapmasam da kilo almam. Biraz göbek çıktı gerçi. Yemek yemeyi çok seviyorum.

– Çocuğumun en büyük idolü benim.

– Oğlumun baba mesleğini yapmasını çok isterim.

– Maddi durumu iyi olanlar futbolcu çocuk yetiştiremez. Maddi durumun iyiyse bu eziyeti çektirmezsin kendine.

“GECE HAYATIM YOKTU”

– Ben 18 yaşındayken benim bütün arkadaşlarım arabalarıyla gezerdi, gece hayatında gezerdi, ben gidemezdim.

– Biz bu ülkeye güzel hizmetler verdik. Bize yapılan çok ayıp şeyler var. Ama mahkeme süreci benim adıma sevindirici geçti.

– Ben Fenerbahçeli ya da başka takımdan biriyle arkadaşlık kuramıyorum.

“FENERBAHÇE’YE ATTIĞIM GOLÜ UNUTAMAM”

– Fenere 90 + 4’te attığım golü unutamam.

–  Aziz Yıldırım’ı Galatasaraylı bir futbolcu olarak hiç sevmezdim. Bir süreç yaşadık, ortak noktalarımız oldu, şu an çok büyük saygı duyuyorum, çok da severim.

 

 

Exit mobile version