Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Kazım’dan Blackburn yorumu

Galatasaray’dan Blackburn Rovers’a kiralanan Kazım Kazım, yeni takımında forma giyeceği günü iple çektiğini söyledi.

Galatasaray’ın Blackburn Rovers’a 1 yıllık kiralık olarak gönderdiği Kazım Kazım, yeni takımında forma giymek için sabırsızlanıyor.

Kulübün resmi internet sitesine konuşan Kazım, takıma adaptasyon sorunu yaşamayacağını ve bazı isimler ile daha önceden de arkadaşlık bağlarının olduğunu dile getirdi.

Rovers’in formasını giyeceği günü iple çektiğini ifade eden Kazım, “Rovers’ta kendimi çok iyi hissediyorum. Takıma yeni katılan transferler ile birlikte çok daha güçlü bir duruma geldiğimizi söyleyebilirim. Kulüp, beni transfer edebilmek için ciddiyetini gösterdi ve bu durum beni çok mutlu etti” dedi.

Henüz 25 yaşında olmasına rağmen Türkiye’nin en büyük iki kulübünün formasını giydiğini belirten Kazım, “Rovers’ta yeni bazı projeler var ve bu durum beni heyecanlandırıyor. Yeni projelere katkı sağlayabilmek için heyecanlıyorum” ifadeleri kullandı.

Blackburn’ü tercih etmesinde ailesinin büyük bir etken olduğunu belirten Kazım, Blackburn’de önemli işler yapmaya geldiğini ve kulüpte kalıcı bir futbolcu haline gelmek istediğini ifade etti.

İngiliz basını Kazım’ın Rovers’ın antrenmanlarında gösterdiği başarılı performans karşısında ‘etkileyici’ ve ‘şaşırtıcı’ yorumlarında bulundu.

 

Exit mobile version