461 Spartak Moskova – Fenerbahçe (Muhtemel 11’ler)

Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe saat 19:00’da Spartak Moskova ile deplasmanda karşılaşacak. İngiliz hakem Martin Atkinson’un yöneteceği mücadeleyi STAR TV naklen yayınlayacak.

Emenike Fenerbahçe’ye karşı
Geçen sezon Fenerbahçe’den Spartak Moskova’ya transfer olan Nijeryalı futbolcu Emmanuel Emenike, sarı-lacivertli ekibe karşı forma giyecek.

Fenerbahçe’nin 2010-2011 sezonunun ardından Kardemir Karabükspor’dan kadrosuna kattığı, ancak 3 Temmuz 2011’de başlayan futboldaki şike soruşturması nedeniyle sarı-lacivertli formayı giymeden Rusya’ya transfer olan Emenike, kısa bir süre geçirdiği Fenerbahçe’ye karşı, takımı için tur mücadelesi verecek.

Eksikler
Ev sahibi ekipte yeni transfer Kim Kallstrom ile birlikte sakatlıkları bulunan Kiril Kombarov, Vladimir Obuhov, Soslan Gatagov, Sergei Parshivlyuk ve Sergei Bryzgalov forma giyemeyecek.

Fenerbahçe’de ise sakatlığı devam eden kaleci Volkan Demirel ve Serdar Kesimal yok.

İddaa oranları
1.75 – 3.10 – 3.30 (ALT 1.65 – ÜST 1.70)

Tempobet oranları
2.00 – 3.30 – 3.85 (ALT 1.80 – ÜST 1.95)

Bahis Önerisi: Fenerbahçe’nin kağıt üzerinde kaliteli bir kadrosu var ancak bunu sezon başında oynadıkları maçlara yansıtamadılar. Vaslui, G.Saray ve Elazığ maçlarında taraftarlarına iyi sinyaller vermediler. Rusya deplasmanları her zaman zorludur. İlk maç olması dolayısıyla F.Bahçe maçı düşük tempoda götürüp turu Kadıköy’e taşımak isteyecek. Ancak şu anki form durumlarıyla işler istediği gibi gitmeyebilir. Moskova ekibi seyircisi önünde daha şanslı görünüyor. TGS 2-3 ise F.Bahçe’nin yenilgisine oynamak istemeyenlerce değerlendirilebilir.

Muhtemel 11’ler

Spartak Moskova(4-3-3): Dikan – Makeev, Suchy, Pareja, D. Kombarov – Romulo, Rafael, Bilyaletdinov – McGeady, Emenike, Welliton.

Fenerbahçe(4-2-3-1): Mert; Gökhan Gönül, Yobo(Bekir), Egemen, Hasan Ali; Mehmet Topal, Cristian; Stoch, Krasic(Alex) Kuyt; Sow

Spartak Moskova’nın ligde oynadığı son maç:

szólj hozzá: Spartak Moscow 2 – 1 Rubin Kazan

Kategoriler: FeaturedFutbolRusyaŞampiyonlar LigiTürkiye

Etiketler: