Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

560 Trabzonspor – Videoton (Muhtemel 11’ler)

UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara adını yazdırmak isteyen Trabzonspor, bu akşam saat 21:00’de Play-Off ilk maçında Macaristan’ın Videoton kulübünü konuk edecek.

YAYIN: Smart Sport (D-Smart)

Tolga Cezalı

Trabzonspor’da cezalı olan kaleci Tolga’nın yerine Onur ilk 11’de forma giyecek. Ligde cezalı olduğu için Karabük deplasmanında şans bulamayan Colman’ı bu 90 dakikada sahaya sürecek olan Şenol Güneş’in Sapara, Adrian, Soner, Olcan ve Volkan gibi skora da etki edebilecek isimler arasında kararsız kaldığı öğrenildi. Hücumda Vittek’in yerine Halil’i oynatacağı düşünülen deneyimli hoca, Avni Aker’e gelecek taraftarlardan da taşkınlık yapmamalarını istedi.

Önceki turlarda Slovan Bratislava ve Gent ekiplerini eleyen Macar temsilcisi Videoton’in teknik direktörü Paulo Souza ilk maçtaki hedeflerinin gol atmak olduğunu söyledi.

Videoton’in önceki turdaki maçları:

İddaa oranları
1.20 – 4.30 – 8.00 (ALT 1.85 – ÜST 1.50)

Tempobet oranları
1.45 – 4.10 – 8.00 (ALT 1.90 – ÜST 1.85)

Bahis önerisi: Macar ekibinin taktiği belli; orta sahayı kalabalık tutup kendi yarı alanına kapanarak maçı gol yemeden tamamlayabilmek. Trabzonspor’un kiliti açmak konusunda sabırlı olması gerekir. Taraftara bu anlamda büyük iş düşüyor. Panik yapmaz ve sabırla rakiplerinin açığını kollarsa Bordo Mavili ekibimiz sahadan galibiyetle ayrılır. Trabzonspor’un galibiyetine verilen oranı düşük bulanlar TGS 2-3 ya da ALT seçeneğine yönelebilir.

Muhtemel 11’ler

TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Giray, Bamba, Celustka, Zokora, Colman Volkan, Olcan, Adrian (Sapara) Halil Altıntop

VİDEOTON: Bozovic, Brachi, Souza, Caneira, Stopira, Sandor, Mitrovic, Gosztonyi, Toth, Nikolic, Gyurcso

 

 

Exit mobile version