Lig 1’e 3 kupon!

Bugün İngiltere Lig 1’de maçlar devam ediyor. Yorumlarım ve kuponlarım aşağıda… Herkese bol şanslar dilerim.

Yeovil – Bournemouth (KG)

Redknapp teknik direktörlüğe başladığı Bournemouth’a danışman olarak getirildi. Bournemouth savunma sıkıntısı yaşadığı için Sheffield United karşısında 5-3 kaybetti. Yeovil tempolu futbol oynamayı seçen bir ekip içerde de çok etkililer Yeovil’de sol bek McAllister yokken Bournemouth’da İrlanda U21 takımında olan Eunan O’Kane forma giyemeyecek. Karşılıklı gol bekliyorum.

Swindon – Leyton Orient (1)

Swindon’un yepyeni kadrosu henüz istenilen düzeyde futbol oynamıyor ama iç sahada çok etkililer bugün Roberts-Ritchie ve Collins büyük ihtimalle forma giyemeyecekler. Leyton Orient çok kötü durumda sakatlığı süren kaleci Jones ve Llyod James maç öncesi kontrol edilecek ama oynamaları onlarında zor, televizyon yayının olması iki takımı da ayrıca motive eder Swindon kazanmalı.

Scunthorpe – Sheffield United (02)

Scunthorpe iyi futbol oynamıyor , Sheffield United sezon öncesinde oyuncu kaybı yaşasada beklenilen kalitede oyununu devam ettiriyor. Sheffield United’da önemli bir eksik yok Scunthorpe karşısında puan alacaklarını düşünüyorum.

Hartlepool – Carlisle (1)

Geçen hafta savunmasının en önemli ismi Auistin’in dönmesiyle rahat bir iç saha galibiyeti aldılar. Carlisle takımı Lee Miller’ın sakatlığı nedeniyle hücum alanında sıkıntı çekiyordu bugün Liam Noble’da gitti orta sahada sıkıntı yaşanabilir , iç sahada Hartlepool’un kazanmasını bekliyorum.

Crewe – Tranmere (KG)

Tranmere lige çok iyi başladı, Robinson ligde ayın oyuncusu seçildi. Crewe’de Pogba’sız çıktığı ilk maçta Coventry’ı 1-0 yendi. Geçen maç kulübüde olan forvet West bu maç büyük ihtimalle oynayacak. Tranmere’da James Wallace ve Andy Robinson forma giyebilecek ama defans hattında hala Goddison ve Black’in eksikliği sürüyor. İki takımında gol bulmasını bekliyorum.

Brentford – Colchester (1)

Son haftalarda inişli çıkışlı performanslar gösteren Brentford geçen hafta beraberliği son dakika kurtardı. Colchester iyi futbol oynamıyor özellikle savunma yönünde çok zayıflar, bugün Brentford’da orta sahanın önemli isimlerinden Diagouraga ve O’Connor’un durumları maç saatinde belli olacak, Uwe Rosler büyük ihtimalle oynayabileceklerini açıklamış ayreten Bidwell’de takımla ilk maçına çıkacak. Colchester teknik direktörü henüz galibiyetle tanışamayan takımda değişiklikler yapacağını açıkladı , Brentford’un içerde kazanmasını bekliyorum.

Kupon 1
Swindon-Leyton 1 @ 1.53
Yeovil-Bournemouth 1.5 Üst @ 1.27
Brentford-Colchester 10 @ 1.226

Toplam oran 2.38

Kupon 2
Hartlepool-Carlisle 10 @ 1.347
Crewe-Tranmere 1.5 üst @ 1.30
Scunthorpe-Sheffield United 02 @ 1.245

Toplam oran 2.18

Kupon 3
Yeovil-Bournemouth (Yeovil kazanır+2.5 üst) 4.484
Brentford-Colchester 1 @ 1.95
Hartlepool – Carlisle 1 @ 2.30

Toplam oran 20.108

 

* Oranlar Tempobet’ten alınmıştır.

Serhat Çelik
Twitter.com/serhatcelik

 

 

Kategoriler: Hazır Kuponlarİngiltere

Etiketler: