520 Macaristan – Hollanda (Muhtemel 11’ler)

2014 Dünya Kupası Elemeleri ilk maçında Türkiye’yi 2-0’la geçen Hollanda, Macaristan deplasmanına çıkıyor. Mücadele saat 21:30’da başlayacak.

YAYIN: Türkiye’den yayın yok. Uydu yayını ise aşağıdaki gibidir:

Al Jazeera Sport +6
SBS 6 / HD
Spor TV3
CAN: Sportsnet Dünya
ABD: ESPN 3

BİLGİ: Macaristan ve Hollanda bugüne dek 15 kez karşılaşırken bu maçların 5 tanesini Macarlar kazandı. Hollanda’nın ise 8 galibiyeti var.

Eksikler

Macaristan’da teknik direktör Sandor Egervari bu maç öncesinde birçok kilit oyuncusunun yokluğunun sıkıntısını yaşıyor. Adam Pinter, Gergely Rudolf, Imre Szabics, Jozsef Varga ve Norbert Meszaros bu maçta takım arkadaşlarını yalnız bırakacaklar. Zoltan Gera’nın durumu ise belirsiz. Gera’nın yerine Tamas Priskin oynayabilir.

Hollanda’da Türkiye maçında sakatalanan Fer dışında Schaars, Krul, van Bommel, Boulahrouz, van der Wiel, de Jong, van der Vaart ve Afellay forma giyemeyecek.

İddaa oranları
5.00 – 3.50 – 1.40 (ALT 1.80 – ÜST 1.55)

Odeonbet oranları
(Günün Bankosu ziyaretçilerine 200 TL bonus! Yukarıdaki banneri tıklayarak üye olabilirsiniz)
5.97 – 4.06 – 1.50 (ALT 2.04 – ÜST 1.80)

Bahis önerisi: Hollanda karşılaşmanın favorisi ancak Türkiye maçında 2-0’ın hakkını veren bir futbol göremedik. Son yıllarda yükseliş içersinde olan Macaristan kesinlikle yabana atılmamalı. Taraf bahsi yerine TGS 2-3 gol aralığı öncelikle düşünülmeli.

Muhtemel 11’ler

Macaristan(4-3-3): Bogdan – Vanczak, Liptak, Juhasz, Laczko – Koman, Hajnal, Korcsmar – Priskin, Szalai, Dzsudzsak

Hollanda(4-3-3): Stekelenburg – Van Rhijn, Heitinga, Martins Indi, Willems – Clasie, Sneijder, Strootman – Narsingh, Van Persie, Robben

Kategoriler: Hollanda

Etiketler: