Eurobasket kuponum


Eurobasket 2013 eleme grubu maçları, salı akşamı oynanacak karşılaşmalarla sona eriyor. Sahibini bekleyen beş Slovenya biletine göz diken, içlerinde Türkiye’nin de olduğu 9 ülke için dananın kuyruğu kopacak. Yine iddialı takımların olduğu maçlar içinden iki mücadeleyi sizler için değerlendirdim.

708 TÜRKİYE – ÇEK CUMHURİYETİ

Grup üçüncüsünün bile Eurobasket bileti alabildiği bu sistem sayesinde, Türkiye ve Sırbistan gibi beklentilerin altında kalan iki Avrupa devi son maçlar öncesi şanslarını korumayı başardılar. Türkiye’nin gerek turnuva genelinde gerekse maçlar içinde, (deplasmandaki Belarus maçı hariç) anormal iniş çıkışlar yaşadığını gözlemledik. Çek Cumhuriyeti ise daha derli toplu bir görüntü çizdi. Çekler zaten final biletini garantilediler. Yenilseler bile 18 sayının üzerinde bir mağlubiyet almayıp ikinci sırada grubu tamamlamayı amaçlıyorlar. Türkiye ise her türlü galibiyette üçüncü olarak finallere gidecek. 18 sayı üstü kazanırsa, Çek Cumhuriyeti’ni altına alıp grubu averajla ikinci tamamlayacak. Ancak bu denli istikrarsız bir performansla, galibiyete daha yakın taraf olsa da böyle bir farkın olmasını beklemiyorum. Tahminim, Jiri Welsch ve arkadaşlarının, handikapın içinde kalarak maçı noktalayacağı yönünde…

Türkiye – Çek Cumhuriyeti: H2 (Çek Cumhuriyeti yenilmez 0 – 9): 1.85

***

710 SIRBİSTAN – İSRAİL

Türkiye gibi düş kırıklığı yaratan bir diğer takım da Sırbistan. Üstelik, Milos Teodosic, Nenad Krstic gibi önemli isimler de kadroda… Zaten oyuncu fabrikası Sırplar için bir oyuncu yerini doldurmanın ne kadar kolay olduğu da malum… Estonya karşısında alınan şok yenilgi sonrası, evlerinde oynayacakları İsrail maçı final maçı havasında geçecek. İsrail ise 89 sayı fark yiyerek kaybetmediği sürece ilk üçteki yerini sağlama almış durumda. 19 sayı altında alacağı bir yenilgi durumunda bile yerini koruma şansı var. Onların Belgrad’da alacağı bir galibiyet, zayıf İzlanda’yı evinde devirmesi beklenen Estonya’ya yılın hediyesi, basketbol dünyasına ise, Sırbistan’ın olmadığı bir Eurobasket’ten ötürü yüzyılın şoku olur. Ancak ben bunların olacağını zannetmiyorum. Sırbistan, istikrarsız ve kafa olarak rahat olacak İsrail’i beklenenden de rahat yenerek üçüncü olarak finallere gider.

Sırbistan – İsrail: H1 (0 – 10.5): 1.85

KUPONUM
Türkiye – Çek Cumhuriyeti: H2 (0 – 9): 1.85
Sırbistan – İsrail: H1 (0 – 10.5): 1.85
Toplam Oran: 3.42

(Oranlar Bets10’dan alınmıştır)

 


Alvertis

Kategoriler: BasketbolHazır Kuponlar

Etiketler: