Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Handikaplı Karadağ! (TUTTU)

2014 Dünya Kupası Grup Elemeleri’nde ikinci maçlar oynanıyor. A Milli Takımın, Estonya’yı ağırladığı gecede, galibiyete yakın bir kaç takım olduğunu düşünüyorum. Fazla açılmamak kaydıyla bu maçlar üzerine önerilerimi sunuyorum.

Macaristan  – Hollanda
İlk maçta milli takımımızı 2-0 ile geçen Hollanda, çok iyi oynamasa da sahadan galip ayrılmayı başardı. Van Gaal’in çıkardığı kadroyu kimse beklemiyordu ancak genç oyunculardan kurulu takım, fena sayılmayacak bir performans sergiledi ve istedikleri galibiyeti aldılar. Yalnız, Hollanda adına tek bir şeyin değişmediğini gördük yine; yıllardır değişmeyen kötü savunma.

Macaristan ise ilk maçta Andorra’yı 5-0 ile geçerek bu maç öncesi moral depoladı. Takım kadrosunda  Dzsudzsak, Zoltan Gera ve Juhasz gibi önemli hücum silahları bulunuyor. Bizim için de hiç kolay bir rakip olmayacakları aşikar. Çünkü eski zayıf Macaristan yok artık.

Bu maç öncesi “Macaristan gol atar” bahsini önerecek olmamın sebebi de Hollanda’nın yıllardır süre gelen savunma zaafları ile Macaristan’ın iç sahada etkili olan hücum silahları. Ayrıca, kaleci Krul’un idmanda sakatlanması sebebiyle bu maçta kaleyi RKC Waalwijk’in 21 yaşındaki kalecisi Jeroen Zoet’in koruması bekleniyor. Bu da Macaristan adına artılardan biri.

Maç sonucunda ne olur bilinmez ancak düşük miktarlarda 1.65 orandan “Macaristan gol atar” ve 1.88’den “İki takım da gol atar” bahisleri değerlendirilebilir.

San Marino – Karadağ
İlk maçta Polonya ile 2-2 berabere kalan Karadağ, ikinci maçında zayıf San Marino karşısına çıkıyor. Bu maç için fazla bir şey söylemeye gerek yok. Karadağ, balkanların yeni yükselen değerlerinden biri ve iyi kadroları var. San Marino’yu rahat geçeceklerdir. Elbette galibiyete verilen oran çok düşük olduğu için 1.25 orandan “Handikaplı Karadağ galibiyeti” mantıklı görünüyor.

Oynanabilecek diğer karşılaşmalar;

Sırbistan – Galler (1) 1.55
Türkiye – Estonya (1) 1.30
Polonya – Moldova (1) 1.27

*Oranlar Tempobet’ten alınmıştır.


Umut Çelik

 

Exit mobile version