Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İngiltere Lig 1 + 3 Kupon

Merhaba herkese diyerek hemen geçiyorum yorumlarıma;

Bournemouth – Hartlepool : Harry Redknapp’ın sportif direktörlüğe gelmesinin ardından ilk maçında Yeovil karşısına Pugh-Daniels-Thomas gibi yıldız isimlerini yedek bırakarak başladılar. Maça iyi başlayamamalarına rağmen çok güzel bir frikik golüyle öne geçtikten sonra müthiş kontra şansları buldular ama şansları değerlendiremediler. Bournemouth’da son gün transferi Lorenzo Davids ilk 18 e alındı. Charlie Daniels dönebilir ama uzun süreli sakatlıkları sürüyor. Hartlepool oyun temposunu aşığa da tutup sert savunma yapıp kazanmaya çalışan bir ekip , özellikle deplasman maçlarında çok mahkum oynuyorlar , bugün takımın en önemli isimlerinden sağ bek Neil Austin cezalı olduğu için forma giyemeyecek. Takımın genelde atak geliştirdiği sağ kanadı Monkhouse’la birlikte çok iyi kullanıyordu. Diğer savunma Peter Hartley’in de hafif bir sakatlığı var ama büyük ihtimalle oynaması bekleniyor. Bournemouth’un oyuna hükmedeceğini ve kazanacağını düşünüyorum.

Carlisle – Swindon : Carlisle gol yönünden büyük sıkıntı yaşıyor Liam Noble’ın cezasında orta saha kontrolleri de düştü. Swindon henüz istenilen seviyede değil ama Carlisle’a göre kalite yönünden çok iyi , savunmadan Troy Archibald-Henville takıma katılacak. Carlisle tam Swindon’un istediği türde bir takım kazanmaları lazım , defansif açıdan da pek sıkıntı çekeceklerini düşünmediğimden gol yok tercihi de değerlendirilir.

MK Dons – Yeovil : Lige futbol olarak harika başlayan MK Dons çoğu maçta eksik kalması nedeniyle puan kayıpları yaşadı. Özellikle içerde oynadığı maçları rahatlıkla kazanmasını bilen Mk Dons geçen hafta Walsall deplasmanında çok üstün oynamasına ve çok net pozisyonlar bulmasına rağmen yan toptan geriye düşüp maçı kaybetti. Yeovil çok iyi kontraya çıkan takım ama savunma konusunda çok sıkıntıdalar kulübesi çok zayıf olduğu için özellikle geriye düştüklerinde toplayamıyorlar , MK Dons’da İskoçya milli takımında olan Gary MacKenzie’de dönüyor yani takım tam , Yeovil’de takımı taşıyan isimlerden Gavin Williams süre alabilir. Oyun üstünlüğünün MK Dons’da olmasını beklediğim maçta kontradan geriye düşse bile ikinci yarıdaki temposuyla MK Dons’un kazanacağını düşünüyorum.

Sheffield United – Bury : İki takımda ligin akıcı futbol oynayan takımlarından tabii ki Sheffield United’ın kalitesi daha üstte , Sheffield United’ın yeni kiraladığı Leicester’ın forveti Paul Gallagher oynayacak ama orta sahadan Doyle ve Flynn’ın eksikliği orta saha ve defansta sıkıntı yaşatacaktır. Bury’de Portsmouth’un sezon başı serbest bıraktığı forvet Shaun Miller’la anlaştı oynayabilir. İki takımında bol pozisyon bulacağı 5-6 kez santra yapılacak bir maç bekliyorum.

Stevenage-Crewe : Crewe hücum alanında çok ciddi sıkıntılar yaşıyor. Stevenage deplasman galibiyetleriyle serisine bu hafta Coventry’la devam etti. Stevenage klasik deplasman taktiğini uygulayarak 3 pozisyondan 2 sini gole çevirerek galip geldi. İçerde oynadığı kağıt üzerinde kolay gözüken maçlarda sıkıntı yaşayan Stevenage’de bugün Robin Shroot ve Jon Ashton’un da dönmesi nedeniyle güveniyorum.

Kupon 1
Bournemouth-Hartlepool 1 @ 1.73
Sheffield United-Bury 2.5 Üst @ 1.75
Milton Keynes Dons- Yeovil 1 @ 1.73

Kupon 2
Carlisle-Swindon 2.5 Alt @ 1.75
Portsmouth-Walsall +0.5(2) 1.65
Shrewsbury-Scunthorpe 1.5(2) 1.30

Kupon 3
Sevilla-Real Madrid 2 @ 1.65
Malaga-Levante Üst @ 2.00

 

* Oranlar Tempobet’ten alınmıştır.


Serhat Çelik
Twitter.com/serhatcelik

 

 

Exit mobile version