Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İngiltere Lig 1 + kuponlar

Merhaba. Hafta içi İngiltere alt lig maçları tüm hızıyla devam ediyor. Naçizane yorum ve kuponlar aşağıda. Bol şanslar…

Notts County – Stevenege

Notts County oyun temposunu ayarlayabilen ender takımlardan onun için bu maç Stevenege kontra sistemini kitleme şansları gayet yüksek. Notts County’de bek Julian Kelly maç öncesi kontrol edilecek. Stevenage’de forvet Patrick Agyemang sakatlandı. Ev sahibinin beklenilene göre daha rahat kazanmasını bekliyorum.

Scunthorpe – Tranmere

Scunthorpe iyi oynuyor ama pozisyon üretmede ciddi sıkıntı yaşıyorlar. Forvetleri Clark’ın inanılmaz performansının ekmeğini yiyorlar. Tranmere gol yönünden pek sıkıntı yaşamayan bir takım ama bugün Andy Robinson- Ben Gibson ve James Wallace(belirsiz) forma giyemeyecek. Temposu düşük bir maç bekliyorum ev sahibi galibiyeti de güzel orandan denenebilir.

Swindon – Colchester

Swindon ligde üç maçlık galibiyet serisi yakaladı. Colchester ise yeni teknik direktörün gelişiyle galibiyetle tanıştı. Colchester’ın Watt-Massey-Ibehre-Wordsworth tarzı hücum oyuncuları var. Swindon’a karşı o savunmayla sürpriz yapacaklarını düşünmüyorum ama gol bulup maçın üste gitmesine katkıda bulunurlar.

Doncaster – Preston

Doncaster’ın Sheffield United maçında savunma yapabilme özelliğini keşfettikten sonra daha dikkatli inceleyip iki haftadır doğru tahmin ettik. Bugünkü rakipleri Preston, tempoyu düşürmeyi sevmeyen bir takım, Doncaster’da üç puan için oynayacağı için temposu yüksek bir maç izleriz. Preston’da bek Keith Keane cezalı, Doncaster’ın kazanmasını beklediğim gollü bir maç bekliyorum.

Crewe – Oldham

Crewe son haftalarda iyi futbol oynamasına rağmen istediği sonuçları alamadı. Özellikle cumartesi günü MK Dons deplasmanında kondisyon açısından çok iyi olduğunu görmüş olduk. Oldham çok oyuncu kaybetmesine rağmen çokta kötü bir performans ortaya koymuyor. İç sahada iyi oynasalar da deplasmanlarda büyük sıkıntı yaşıyorlar. Bugün Crewe’de Aneke cezadan dönüyor orta sahanın direnci oldukça artacaktır. MK Dons maçında sonradan oyuna girip sakatlanan forvet Ryan Colclough altı hafta sakat, fazla gol beklemiyorum.

Bury – Carlisle

İki takımda savunma açısından büyük sıkıntılar yaşıyor. Bury’de yeni teknik direktör forvet için Mark Cullen’i kiraladı ilk maçında yedek bekledi bu maçta henüz golle tanışamayan John-Lewis’in sakat olması nedeniyle oynayamayacak. İki takımının da birbirlerine karşı gol bulması gereken bir maç.

Brentford – Shrewsbury

Brentford toparlanma içinde, cumartesi günü lider Tranmere deplasmanında özellikle ilk yarıda çok etkili bir oyun oynadılar. Shrewsbury ise iyi oynadığı dönemden çıktı. İki maçtır kötü oynuyorlar. Teknik direktör Graham Turner kadroda birkaç değişiklik yapabileceğinden bahsetti. Brentford’da önemli bir eksik bulunmuyor. Son maç kadro dışında kalan Diagouraga ve Farid El Alagui’de bu maçta ilk 11 de şans bulacak. Brentford’un kazanacağı ve gollü bir müsabaka bekliyorum

KUPONLAR;

Scunthorpe-Tranmere 3.5 Gol Altı @ 1.29
Notts County-Stevenage 1 @ 2.05

Toplam Oran : 2.64

***

Bury-Carlisle 1.5 Üstü @ 1.25
Swindon – Colchester 1 @ 1.60
Doncaster – Preston 1.5 Üstü @ 1.23

Toplam Oran : 2.46

***

Burnley-S.Wednesday 1.5 Üstü@ 1.23
Brentford-Shrewsbury 1.5 Üstü@ 1.30
Crewe-Oldham 3.5 Altı @ 1.25
Nordjaelland-Chelsea 2 @ 1.48

Toplam Oran : 2.958

* Oranlar Tempobet’ten alınmıştır.


Serhat Çelik
twitter.com/serhatcelik

 

Exit mobile version