Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Tenis tahminleri (TUTTU)

Bugün teniste 3 turnuvanunun finali oynanacak.

ATP Valencia

Ferrer – Dolgopolov (TUTTU)

Ferrer bu sezon çok istikrarlı sonuçlara imza attı. Üstelik evinde oynamanın avantajına da sahip. Slice    vuruşları ile dikkat çeken Dolgopolov bu sezon Washington’ta bir turnuva kazandı. İki raket de birbirini çok iyi tanıyor. Aralarında oynadıkları 5 maçta 4-1 Ferrer’in üstünlüğü var. İspanyol raket sayircisi önünde maçın favorisi.

Ferrer kazanır 1.35

***

ATP Basel

Federer – Del Potro (TUTTU)

Basel’de beklenen final. Federer taraftarı önünde daha önce 13-2 üstünlüğü bulunduğu Del Potro’ya karşı doğal olarak favori. Ancak oranı cazip kılmak adına “Maçta Tie-Break olur” bahsi öncelikle terchimiz olacak. Arjantinli Del Potro servisleri her zaman iyi olan bir raket. Aralarındaki son 4 maçın 3’ünde Tie-Break oynandı. Bu maçta da olma ihtimali yüksek.

Maçta Tie-Break olur 1.87

***

WTA Masters Cup – İstanbul

S.Williams – M.Sharapova (TUTTU)

İstanbul’da nefesleri kesecek final bizleri bekliyor. Dün Azarenka’yı yenen Sharapova tatlı bir sürprize imza attı. Genel kanı Azarenka’nın finale çıkacağı yönündeydi. Ancak Rus raket harika bir oyun ortaya koyarak rakibinden Çin’in rövanşını almış oldu. Ancak bu kez karşısında son yıllardaki en formda dönemini yaşayan Serena var. ABD’li raket bu sezon oynadığı 57 maçta sadece 2 kez mağlup oldu. İki raketin aralarında oynadığı maçlara baktığımızda 9-2 Serena’nın üstünlüğü göze çarpıyor. Sharapova’nın son galibiyeti 2004 yılında! Serena üstün formu ile Sharapova’yı bir kez daha yenmeye çok yakın.

Serena Williams kazanır 1.25

Not: Oranlar Tempobet’ten alınmıştır.

Günün Bankosu kuponlarınızda bol şans diler.

 

Exit mobile version