Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Bol şanslar Yoncaağaç Ekürisi

Veliefendi’de Zevkli ve Zor Yarışlar…!!!

Merhaba arkadaşlar bugün İstanbul yarışları için sizlere tahminlerimi ve duyumlarımı paylaşacağım. Yorumlara geçelim…

1.Ayak: Günün ilk ayağında ŞARTLI 1 mücadele ile İstanbul’da altılı ganyana başlangıç yapıcaz. Günün ilk ayağında böyle denk güçteki atlar birbirini bulduğundan ben günün ilk ayağından yatmak yerine ilk ayağa Hepsi diyip diğer ayaklara geçelim diyorum.

2.Ayak: İkinci ayakta ise arap atlarına mahsus olan uzun mesafeli bir koşu ile karşı karşıyayız. Ben son yarışına pek inanmadığım Sungur(10)’u ilk sırada öneriyorum. Daha sonra ise aradan sonra iyi koşup kazanan NURCA(6), BÜYÜK REİS(8), TİMURKIR(12) ve ŞAHDEMİR(4) ’i de yazarak bu ayağı geçelim diyorum.

3.Ayak: Bu ayakta ilk şansı BONA DEA(7)’ya veriyorum. Daha sonra ise sıralamam FANGRI(8), SHAYLEE(12), REAL POWER(11) ve SEMAHAT(4)’ı da yazarsak bu ayağı geçmiş oluruz.

4.Ayak: Günün 4. ayağında ise Sayın Volkan YONCAAĞAÇ’ın sahibi olduğu, sahanın sevilen isimlerinden Salim ÇELİK’in antrene ettiği, son yarışında virajı sondan 1. dönüp düzlükte yaptığı sprintiyle 3. olmasına rağmen fotoya adeta mermi gibi giren MARSHMALLOW(1)’a ilk şansı veriyorum. Hatta bugün için güvenenlerin tek yazmasını öneriyorum. Rakip olarak da SYMPHONY(4)’i de yazarsanız rahat bir yarış seyredersiniz…

5.Ayak: Günün 5. ayağında diğer taylardan daha önde olduğunu düşündüğüm ve bu tür koşularda adından bahsettiren Ö.Yıldırım ile start alan TO THE SUMMIT(8)’i kuponlara tek olarak yazabiliriz. Ahırlarda da fit durumda gözüken bu safkandan iyi bir yarış bekliyorum.

6.Ayak: Günün son ayağında da kostuğu KV’de yarıştan sonra buraya hedef yapılan. Ramazan abimin itina ile ilgilendiği AL ALNADUS(6)’u son ayakta günün banko ismi olarak öneriyorum. Kuponlarınıza tek olarak yazabilirsiniz. Ama rakip arıyorsanız son ayağı sağlama almak istiyorsanız aradan sonra 2 yrış koşan ve durumu daha da iyiye giden KARAN(10),FARİLYA(12), bomboş kilosuyla start alan PELLEGRINO(14) ve son alarak da LUXURY(7)’yi de yazarsak son ayağı rahat bir şekilde izleriz.

ALTILI ŞABLONUM

1.AYAK: HEPSİ
2.AYAK: 10-6-8-12-4
3.Ayak: 7-8-12-11-4
4.Ayak: 1//4
5.Ayak: 8 TEK
6.Ayak: 6//10-12-14-7

Kupon Tutarı: 25.00 TL ==== SON AYAĞI KOMPLE YAZANLAR İÇİN TUTAR:125.00 TL

Herkese Bol Şanslar…

Her Türlü Soru ve Görüşleriniz İçin

Şükrü Demir
https://twitter.com/SukrudKr

 

Exit mobile version