Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Perşembe İzmir yorumlarım

Güzel bir İzmir programıyla karşı karşıyayız. İzmir yarış sezonunun 5. yarış günü bugün 7 koşu içeriyor. Altılı ganyan ise 2. koşuda başlıyor.

1.Ayak: Günün ilk ayağında benim bu gruptan bir adım önde gördüğüm tek isim olan EFE OĞLUM(4)’a Ali Alpagut’la ilk şansı veriyorum. Daha sonra ise bu grup hep birbirine denk atlardan oluştuğundan HEPSİ diyerek günün ilk ayağınından ikinci ayağa geçelim diyorum.

2.Ayak: Günün ikinci ayağında uzun mesafeli bir yarışla karşı karşıyayız .Bu yarışa ben ilk şansı ROYAL BIKE(1)’ye veriyorum. Daha sonra ise OVAL PEARL(6), Bahattin abimin gözü gibi baktığı ve bu yarış için İstanbul’dan İzmir’e gönderdiği FESTÜK(5), ALEHANDRO(2) ve son olarak SENSIBLE(12)’ı da yazarsak günün ikinci ayağını rahat bir şekilde izleriz.

3.Ayak: Son yarışlarında istikrarlı koşan ve asıl binicisini bulduğuna inandığım DYNASTY(7)’e kendisine uygun grupta kazanacağına inandığım için günün banko ismi olarak öneriyorum. Kuponlarınıza tek olarak yazabilirsiniz.

4.Ayak: İlk defa koşan atların bu koşusunu da risk almadan kapatalım. Hep dediğim gibi böyle yarışlarda gelebilecek bir sürpriz isim altılıyı çok değişik yerlere götürür.

5.Ayak: Arap atlarına mahsus bu kısa vade koşuda ben rakiplerinden bir adım önde gördüğüm SEVDAKAR(7)’ın sonları da yapacağı etkili sprintiyle fotoya uzanmasını bekliyorum. Günün 2.teki olarak kuponlara yazabilirsiniz.

6.Ayak: Son ayağa geldiğimizde ise karışık bir koşu bizleri bekliyor. Bu koşuda Bursa’dayken Ramazan abimin ilgilendiği BABY BLUE(12)’e dikkat dedikten sonra ilk şansı veriyorum. Daha sonra ise KIRIM GIRL(7), ALAKAN(3), STEP SISTER(2) ve uzun mesafeli koşuları seven WEST WIND(6)’e son olarak şans veriyorum. Günün son ayağı için bu isimler yeterli olacaktır.

ALTILI ŞABLONUM

1.Ayak: 4//HEPSİ
2.Ayak: 1-6-5-2-12
3.Ayak: 7 TEK
4.Ayak: HEPSİ
5.Ayak: 7 TEK
6.Ayak: 12-7-3-2-6

KUPON TUTARI: İLK AYAK HEPSİ DİYENLER 80.00 TL

İLK AYAĞA 4 NUMARAYI TEK YAZANLAR: 10.00 TL

HERKESE BOL ŞANSLAR…

Her Türlü Soru ve Görüşleriniz İçin

Şükrü Demir
https://twitter.com/SukrudKr

 

Exit mobile version