Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Cuma Bursa yorumları

Cuma Bursa yarışlarıyla beraberiz. Her zamanki gibi Bursa’da sürprizlere açık koşular yer almakta. Bursa’daki tanıdıklarımızdan duyduklarımla ve kendimin de yorumlarıyla sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.

1.Ayak: Günün ilk ayağında çok sevdiğim Ramazan abimin 3 tane atı start alıyor. Ben ilk şansı SEZGİNŞAH(8)’a veriyorum. Daha sonra ise KUBİLAY(1), ESENAY(4), ALPDEMİR(3), KARAHANLI(5) ve ZULUTHANIM(10)’a veriyorum. Benim bugün için ilk ayak sıralamam bu şekilde olacaktır.

2.Ayak: İkinci ayağa geldiğimizde ise SAMİ abimin üzerine titrediği bu sezon Ankara’da start alan ve kazanan, bu tür mefaleri seven SLY BELLE(3)’ye ilk şansı veriyorum. Daha sonra ise SUN GATE(11), AKYAZILI MUTLU(4), STOP STOPING ME(7) ve son olarak Bursa’daki dostlarımızın bana mutlaka yazmadan oynama son yarışında çok geç yürüdü dedikleri RAPIDE FILLE(12)’yi yazarsak bu ayağı da rahat bir şekilde izlemiş oluruz.

3.Ayak: Günün 3. ayağında bizleri MAİDEN bir yarış bekliyor. Ben bu koşuda sizlere alternatif bir tek önereceğim. İlk 1100 Metre kum yarışında döngel yaptırılıp, fazla sıkıştırılmadan yarış gösterilen ASLAN KRAL(1)’ı sizlere günün 3. ayağında tek olarak öneriyorum. Cazip bir tek olacaktır. Güvenmeyenler için ikili ve bahis oynamalarını tavsiye ederim.

4.Ayak: Çok süratli geçiceğini düşündüğüm bu koşuda sonlarda etkili sprintiyle kazanıcağına inandığım PRENS SÖNMEZ(1)’i aprantisi hata yapmadığı takdirde fotoya uzanmasını bekliyorum. Daha öncede Bursa pistinde başarılı yarışlarını izlediğimiz bu safkanı tek olarak risk edebiliriz.

5.Ayak: Günün 5. ayağında bu isimlerden daha önde gördüğüm ve Ramazan abimin de bana çok met ettiği ve illa tek yaz dediği GÜLBALIM(6)’ı bende çaresiz bu kadar ısrar edince sizlere tek olarak öneriyorum. Hadi hayırlısı…

6.Ayak: Günün son ayağında ise fazla risk almak istemiyorum. Bir atı yazmasak o atın gelebileceği bir yarış. Yarış severlerin dediği gibi adeta köy yarışı…. Bende zaten altılımızı buralara kadar az Mevla da getirdiğimizden son ayağı HEPSİ diyip kapatalım diyorum. Bugün de sizlere böyle bir şablon önermiş oluyum. 3 tekimizde gelir son ayaktan yatarsak en azından üzülmeyelim…

ALTILI ŞABLONUM

1.Ayak: 8-1-4-3-5-10
2.Ayak: 3-11-4-7-12
3.Ayak: 1 TEK
4.Ayak: 1 Tek
5.Ayak: 6 Tek
6.Ayak: HEPSİ

Kupon Tutarı: 27. 00 TL

Herkese Bol Şanslar…

Her Türlü Soru ve Görüşleriniz İçin

Şükrü Demir
https://twitter.com/SukrudKr

Exit mobile version