Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Pazar İzmir yorumları

Güzel bir Pazar gününde 7 koşulu İzmir Programı bizi bekliyor. Altılı ganyan günün ikinci koşusuyla start alıyor.

1. Ayak: Günün ilk ayağında İstanbul’da Bahattin abimin baktığı bir takım sorunlar nedeniyle koştuğu başarılı yarışlarından sonra geriye alınıp tedavi süreci geçiren ve bu süreçten sonra el değiştiren ATAKAN BEY(5)’e ilk şansı veriyorum. Daha sonra ise bu tip mesafelerde her zaman ters bir koşu çıkarabilecek olan MUSUSİ(11). Daha sonra ise BROKEN JEWEL(6), SOUND OF STORM(1), GALACTICA(7) ve DESERT WIND(2)’i de yazarsak ilk ayak için yeterli olacaktır.

2. Ayak: Günün ikinci ayağında arap atlarına mahsus bir koşu olacak. Ben ilk şansı DOĞU KIZI(7)’na veriyorum. Daha sonra ise Semih Koçer’in sahibi olduğu İNEGÖLLÜ(4), YARIŞALAN(2), ÇAPANOĞLU(13), ATEŞCAN(10) ve YÖRÜKEFE(3)’yi de yazarsak bu ayağıda geçmiş oluruz.

3. Ayak: Yarış hayatlarında daha birkaç yarış koşmuş olan bu safkanlardan ben bir ismi daha ön planda görüyorum. Koştuğu ilk yarışında fazla sıkıştırılmadan yarış gösterilen ASPURCE(2)’yi ben bugün için kuponlara tek olarak öneriyorum. Gelecek vaad eden bu tayı tek olarak yazabilirsiniz. Ahırlar bölgesinde de kazanır gözüyle bakılıyor zaten.

4. Ayak: Günün dördüncü ayağında bu grup içinde iki at plana çıkıyor. Bunlar ZENGİN KIZ(2) ve ALGANBEY(1) olacaktır. Kuponlara bu iki imside yazarak rahat bir seyredelim diyorum. Eğer ikisinden birini tek olarak yazmak isterseniz terciğinizi ZENGİN KIZ(2)’dan yana kullanın derim.

5. Ayak: Günün 5. ayağında ise sıralamam şu şekilde olacaktır. İlk şansı son yarışına inanmadığım LIKE A STAR(3)’a veriyorum. Daha sonra ise Mustafa abimin İstanbul’daki yarışlarından sonra orijini itibariyle İzmir’e götürmesi için ısrar ettiğimiz ve sonunda bize hak verip İzmir’e götüren ve İzmir’e geldikten sonra başarılı yarışlarını izlediğimiz LIFES LONG FOR RUN(2), ELBİ(1), BRAVE GREY(5), AYTUNGA(6) ve EXECUTIVE(10) bu ayak için yeterli olan isimlerdir .Bu karışık ayakta ayrım yapılmadan yazılmalıdır.

6. Ayak: Günün son ayağında ise bu gruptan üstün olan ve seyisini geçen görüp sorduğum, durumunun hayli iyi olduğunu öğrendiğim BAYKUT(5)’u sizlere günün 2. teki olarak öeriyorum. Rahatlıkla tek olarak yazabilirsiniz.

ALTILI ŞABLONUM

1. Ayak: 5-11-6-1-7-2
2. Ayak: 7-4-2-13-10-3
3. Ayak: 2 Tek
4. Ayak: 2-1
5. Ayak: 3-2-1-5-6-10
6. Ayak: 5 Tek

Kupon Tutarı: 21. 60 TL

Herkese Bol Şanslar…

Her Türlü Soru ve Görüşleriniz İçin

Şükrü Demir
https://twitter.com/SukrudKr

Exit mobile version