Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Salı Adana yorumları

Salı Adana programı ile birlikteyiz. Altılı ganyan 2. koşuyla birlikte başlıyor. Herkese bol şanslar…

1. Ayak: Günün ilk ayağın da son yarışında geç yürüyen ama her an kazanacak izlenimi veren HİLVANLI ZEYNO(5)’ ya ilk şansı veriyorum. Daha sonra ise PÜSKÜLLÜ(3), KATTARA(4), ÇİFTELİ(6) ve ZATIŞAHANE(1)’ yi yazarsak günün ilk ayağını geçmiş oluruz.

2. Ayak: MAİDEN koşuda GÜL OĞLU(3) bu gruptan önde bende günün teki olarak öneriyorum. Bir aksilik olmaz ise kazanacaktır.

3. Ayak: Arap atlarına ait bu koşuda  gelebilecek bir sürpriz atın altılıyı daha büyük Mevlalara götüreceğini düşündüğümden HEPSİ diyorum.

4. Ayak: Ben bu az atlı koşuda EMİRŞAH(1)’ ı  günün 2. teki olarak öneriyorum. Bursa’ dan hatırladığımız bu ismi kuponlara tek olarak öneriyorum. Sonlarda ki etkili sprintiyle kazanacaktır.

5. Ayak: Son yarışını her zamanki gibi çıktığı gibi kazanan TEVEZ(2), RAIN OF THE SON(3), ZEBANİ(4),  MELODİ(5), LAÇİN BABA(1) ve DİLŞARBEY(6)’ i de yazarsak rahat bir ayak izlemiş oluruz.

6. Ayak: Son ayakta ise ELBİ(9),YAMAN ÜLKÜ(11) ve FAKI BEY(4) son ayak için yeterli olacaktır. Bu isimler son ayak için önde olan isimlerdir ve son ayak için yeterli olacaktır.

ALTILI ŞABLONUM

1. Ayak: 5-3-4-6-1
2. Ayak: 3 Tek
3. Ayak: HEPSİ
4. Ayak: 1 Tek
5. Ayak: 2-3-4-5-1-6
6. Ayak :9-11-4

KUPON TUTARI: 45. 00 TL

Her Türlü Soru ve Görüşleriniz İçin

Şükrü Demir
https://twitter.com/SukrudKr

Exit mobile version