Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Perşembe İzmir yorumları


Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlerle İzmir programını yorumlayacağım.

1. Ayak: Günün ilk ayağında ben çok iyi duyumlar aldığım HİLAL BEY(8) ’e veriyorum. Daha sonra ise ARTISLINE(5), ÇİROS(12) ve COLD WATER(9) bu ayak için yeterlidir.

2. Ayak: Günün ikinci ayağında ise bu gruptan daha önde gördüğüm ve İzmir’ de ki arkadaşlarımın kazanır dediği BABABORA(1)’ yı ben sizlere tek olarak öneriyorum. Tek olarak yazabilirsiniz.

3. Ayak: ŞARTLI 4 bu mücadele de ise sizlere ilk isim olarak ARZUKIZ(1)’ a veriyorum. Daha sonra ise BİRCANKAYA(3), ÇAYKARARÜZGARI(5), NİLSU(6), arasına rağmen BOĞAR(4) ve son olarak ÇETİNKALE(8)’ yi de yazarsak bu ayak için yeterli olacaktır.

4. Ayak: İngiliz atlarına ait bu Kısa Vade mücadele de beklenmedik bir sürprizin olabileceğini düşünüyorum. Bana göre denk güçte olan bu safkanların arasında seçim yapmak zor olacağından ben HEPSİ diyerek bu ayağı geçelim diyorum.

5. Ayak: Arap atlarına mahsus bu MAİDEN koşuda ise kum yarışları çim yarışlarından daha iyi olan ve bu yarışa kazanır gözüyle bakılan ANKARALI(1)’ yı sizlere günün  ikinci teki olarak öneriyorum. Tek yazabilirsiniz.

6. Ayak: Son ayağa geldiğimizde ise TOUGH GUY(6), GAUCHO(1) ve DEMİRTÜTÜN(8) günün son ayağı için yeterli isimlerdir. Bu isimler ayrım yapılmadan yazılmalıdır.

ALTILI ŞABLONUM

1. Ayak: 8-5-12-9
2. Ayak: 1 TEK
3. Ayak: 1-3-5-6-4-8
4. Ayak: HEPSİ
5. Ayak: 1 TEK
6. Ayak: 6-1-8

KUPON TUTARI : 46. 80 TL

Herkese Bol Şanslar …

Her Türlü Soru ve Görüşleriniz İçin

Şükrü Demir
https://twitter.com/SukrudKr

Exit mobile version