Cumartesi Veliefendi yorumlarım

Yine bir hafta sonunda İstanbul programıyla karşı karşıyayız. Zevkli mücadeleler içeren program var bugün İstanbul’da. Vakit kaybetmeden tahminlere geçelim…

1. Ayak: İstanbul’da günün ilk ayağın da ben ilk şansı BLUE SAPHİR(5)’e veriyorum. Daha sonra ise MEDVİNA(2), BABBOSH(1) ve SALFORD(7) ilk ayak için yeterli olacak isimlerdir.

2. Ayak: Arap atlarına ait maiden mücadele de yarışa adaptasyon sorunu yaşamasına rağmen bu grubu bugün için geçeceğine inandığım ve hipodromda da kazanır gözüyle bakılan KARASİNAN(3)’ı günün teki olarak öneriyorum. Tek olarak yazabilirsiniz.

3. Ayak: Günün üçüncü ayağına geldiğimizde ise ilk isim olarak sizlere LE LUCO(3)’yu öneriyorum. Daha sonra ise MİA NUR(2) ve ONYIL(4) bu koşuda yeterli isimler olacaklardır.

4. Ayak: 2 yaşlı dişi İngiliz atlarına ait kısa vade bu koşu da DELATIARRA(1)’yı rakiplerinden bir adım önde görüyorum. Daha sonra ise DIVINE FLEIRS(2), YÜKSELEN(3) ve MY MOON FACE(9) günün dördüncü ayağı için yeterli olacaktır.

5. Ayak: Bu ayakta ise idmanlarından ve ahır gezintilerinden dolayı farklı olduğunu gösteren ve son yarışını gösterişli kazanan GALLORDO(8)’yu sizlere günün ikinci teki olarak öneriyorum. Tek yazabilirsiniz.

6. Ayak: Veliefendi’de günün son ayağında ise ilk şansı ben KARABEDİR(8)’ e veriyorum. Daha sonra ise KASTAL(9), MORIŞIK(11), GELİBOLU(1) ve GEZEROĞLU(3) son ayak için yeterli olacak isimlerdir.

ALTILI ŞABLONUM

1. Ayak: 5-2-1-7
2. Ayak: 3 Tek
3. Ayak: 3-2-4
4. Ayak: 1-2-3-9
5. Ayak: 8 Tek
6. Ayak: 8-9-11-1-3

Kupon Tutarı: 12. 00 TL

HERKEESE BOL ŞANSLAR…

Her Türlü Soru ve Görüşleriniz İçin

Şükrü Demir
https://twitter.com/SukrudKr

Kategoriler: At YarışıHazır Kuponlar

Etiketler: