Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Bahis Önerisi: 552 Chelsea – Nordsjaelland

Danimarka ekibi Nordsjaelland ilk kez çıktığı Devler arenasında mütevazi kadrosu ile elinden geleni yaptı ve sadece 1 puan toplayabildi. Aldığı 1 puan bile sürpriz sayılmalı. Zira Juventus ile golsüz berabere kalmışlardı. Benitez’in gelmesi sonrası Chelsea henüz galiibyet ile tanışamadı. Londra ekibinin gruptan çıkması için bu maçı kazanması ve grubun diğer karşılaşmasında Juventus’un yenilmesi gerekiyor. Chelsea 6 maçtır süren galibiyet hasretini bugün zayıf rakibi karşısında sonlandırıp Ukrayna’dan gelecek sonucu bekleyecektir. Önerimiz handikaplı Chelsea galibiyeti olacak.

UYDU YAYINI: (21:45) Idman TV, NTV+ Sport, Sky Calcio 2 / HD, Sport 5+ (Israel) / HD, TV3+ Denmark, Setanta Ireland, Sky Sport Italia Xtra, SuperSport 5 [ZA], SuperSport 4 (DigitAlb), Sky Sports 2 (uk / ireland), Al Jazeera Sport +3, Nova Sports 7 (Hellas), Al Jazeera Sport +5, Sky Sport 1 (Germany), Prima COOL, Arena Sport 3 (serbia), Viasat Motor, Sport 1 Voetbal, beIN Sport Max 4, C+ Liga Campeones 5

Eksikler

Chelsea, yine Frank Lampard ve John Terry’den yoksun olarak bir maça çıkacak. Ayrıca Daniel Sturridge’in hafif sakatlığı var.

Nordsjaelland’da ise uzun süredir sakat olan Jores Okore dışında Joe Sise ve Morten Nordstrand forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.70  4.00  2.70 (2 gol handikaplı oranlardır)

Odeonbet’ten 200 TL BONUS
Günün Bankosu ziyaretçilerine 200 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
1.07  10.50  26.25 (ALT 2.80 – ÜST 1.36) Handikaplı 1 1.27

Muhtemel 11’ler

Chelsea: Cech; Azpilicueta, Ivanovic, Luiz, Cole; Mikel, Ramires; Mata, Oscar, Hazard; Torres

Nordsjaelland: Hansen; Parkhurst, Gundelach, Runje, Mtiliga; Adu, Stockholm; Lorentzen, Christensen, John; Beckmann

 

Exit mobile version