Çarşamba Veliefendi yorumlarım

Çarşamba İstanbul tahminleriyle karşı karşıyayız. Yağışlı bir günde zevkli ve sürprizlere açık bir program bizi bekliyor.

1. Ayak: Günün ilk ayağında ben denk güçte isimlerin start aldığından ben her zaman ki gibi HEPSİ diyerek günün ilk ayağını kapatıyorum.

2. Ayak: İkinci ayağa geldiğimizde ise ilk şansı YOL BULAN(2)’a veriyorum. Daha sonra ise TUMBULSABURUM(5), YENİ BEN(6), YENİKAYA(7) ve son olarak bu yarışa hedef yapıldığını düşündüğüm ETEM BEY(3)’e veriyorum. Bu isimler ayrım yapılmadan yazılmalıdır.

3. Ayak: ŞARTLI 4 bu mücadele de ise ben cazip bir ismi RAPİDE FILLE(3)’yi tek olarak öneriyorum sizlere. Güvenenler tek olarak yazabilirler.

4. Ayak: Bu ayakta ise BURUKKIZI(2) bana göre kazanmaya çok yakın. Ben bu ayak ta da bu ismi sizlere günün ikinci teki olarak öneriyorum. Tek olarak yazabilirsiniz.

5. Ayak: Açık grup bu mücadele de ise ilk şansı BAHCELER SON(1)’a veriyorum. Daha sonra ise VILLAGE WIND(10), LUCA BRASI(5), CAZİP(2) ve son olarak da ÇAYKAŞI(3)’yı da yazarsak bu ayak için yeterli olacaktır.

6. Ayak: Günün son ayağına geldiğimiz de ise LUXURY(9), GRAND LARA(11), GOLDEN NIGHT(3), ROSE BISHOP(10) ve son olarak MISS DENNIS(4) son ayak için yeterli olacaktır. Bu isimler ayrım yapılmadan yapılmalıdır.

ALTILI ŞABLONUM

1. Ayak: HEPSİ   
2. Ayak: 2-5-6-7-3
3. Ayak: 3 Tek
4. Ayak: 2 Tek
5. Ayak: 1-10-5-2-3
6. Ayak: 9-11-3-10-4

Kupon Tutarı: 56. 250 TL

HERKESE BOL ŞANSLAR…

Her Türlü Soru ve Görüşleriniz İçin

Şükrü Demir
https://twitter.com/SukrudKr

Kategoriler: At YarışıHazır Kuponlar

Etiketler: