Perşembe İzmir yorumlarım

Perşembe İzmir Programı. Tahminlere vakit kaybetmeden geçelim…

1. Ayak: Günün ilk ayağında start alan isimlerin hepsi her zaman birbirini geçebilen isimlerden oluştuğundan, her zaman ki gibi risk almadan ilk ayağı HEPSİ diyerek geçiyorum.

2.Ayak: Günün ikinci ayağında bu MAİDEN mücadele de ise rakiplerinden önde gördüğüm RAFET(5)’i sizlere tek olarak öneriyorum.Tek olarak yazabilirsiniz.

3. Ayak: Bu ayakta ise uzun mesafeleri seven AYTUNGA(7)’ yı sizlere günün ikinci teki olarak öneriyorum. Bugün için kazanmasını bekliyorum.

4. Ayak: Kısa Vade bu mücadele de ise ilk şansı SKY BOLT(6)’ a veriyorum. Daha sonra ise KIMURA(1), GÖZÜYILMAZ(4), ALTIN EĞER(2) ve ARTIC MAN(3) bu ayak için yeterli olacaktır.

5. Ayak: Günün arap atlarına ait ikinci MAİDEN mücadelesinde ise ilk şansı KALSEDEN(10)’ e veriyorum. Daha sonra ise KALABALI(4), HABERCİKIZ(9), ŞENEL(5) bu ayak için sıralamam olacaktır. Bu isimler ayrım yapılmadan kuponlarda bu ayak için tek tercih edilmediği takdirde yazılmalıdır.

6. Ayak: İzmir’ de sona geldiğimizde ise bu sefer iyi koşmasını beklediğim STEP SISTER(5)’ a ilk şansı veriyorum. Daha sonra ise ARSPET(2), GOLDEN HOOF(1), REASONS FOR LOVE(4) ve son olarak da OVAL PEARL(7)’ i de yazarsak son ayak için yeterli olacaktır.

ALTILI ŞABLONUM

1. Ayak: HEPSİ
2. Ayak: 5 Tek
3. Ayak: 7 Tek
4. Ayak: 6-1-4-2-3
5. Ayak: 10-4-9-5
6. Ayak: 5-2-1-4-7

Kupon Tutarı: 55. 00 TL

HERKESE BOL ŞANSLAR …

Her Türlü Soru ve Görüşleriniz İçin

Şükrü Demir
https://twitter.com/SukrudKr

Kategoriler: At YarışıHazır Kuponlar

Etiketler: