Cuma Bursa yorumlarım

Cuma Bursa Programı. Vakit geçirmeden tahminlere geçelim…

1. Ayak: Günün ilk ayağında denk güçte arap atlarının start aldığından her zaman ki gibi HEPSİ diyerek kapatıyorum. İlk ayakta ki sürprizler bildiğimiz gibi altılıyı büyük Mevlalara taşır.

2. Ayak: Bursa’da havanın yağmurlu olmasından ve bu nedenden dolayı bu pistte daha iyi koşan SEKLİK BEYİ(14)’ni tek olarak öneriyorum. Tek olarak yazabilirsiniz.

3. Ayak: Günün üçüncü ayağında MAİDEN mücadele ile safkanlar start alacak. Yine denk güçte isimler start aldığından HEPSİ diyerek geçiyoruz. Bugün  ki şablonumuzu bu kapattığımız iki ayakta gelebilecek sürpriz isimlerin üstüne kuruyoruz.

4. Ayak: 2 Yaşlı İngiliz atlarına ait Kısa Vade bu mücadele de kum yarışlarında fazla başarısı olmayan isimler start alıyor. Bugün ki şablonumuz için diğer ayaklarda yaptığımız gibi yine HEPSİ diyerek geçiyoruz. Son iki ayağa geçiyoruz.

5. Ayak: Günün beşinci ayağında ise rakiplerinden önde gördüğüm ve bugün için kazanmasını beklediğim DENİZERİ(3)’ni sizlere tek olarak öneriyorum. Cazip bir tek olan bu isimi güvenenler tek yazabilirler.

6. Ayak: Bursa’da son ayağa geldiğimiz de ise son yarışını yine böyle son ayakta kazanan MARAL(2)’ı sizlere son ayakta yine günün üçüncü teki olarak öneriyorum. Bugün şablonumuzu bu şekilde oluşturacağız.

7 Aralık Altılı Şablonum

1. Ayak: HEPSİ
2. Ayak: 14 Tek
3. Ayak: HEPSİ
4. Ayak: HEPSİ
5. Ayak: 3 Tek
6. Ayak: 2 Tek

Kupon Tutarı: 43. 20 TL

HERKESE BOL ŞANSLAR…

Her Türlü Soru ve Görüşleriniz İçin

Şükrü Demir
https://twitter.com/SukrudKr

Kategoriler: At YarışıHazır Kuponlar

Etiketler: