Pazar İzmir yorumlarım

Güzel bir Pazar günün de İzmir programı. Sizler için duyumlarımı ve altılı şablonumu paylaşacağım.

1. Ayak: Günün ilk ayağında denk güçte isimler start alıyor. Hipodrom ve çevresinde bu ayak için herkes farklı bir isim söylüyor. Bende riske girmeden bu ayak için HEPSİ diyorum.

2. Ayak: Günün ikinci ayağına geldiğimizde ise ben ilk şansı SONYAĞMUR(9)’a veriyorum. Daha sonra ise HABERDAR(6), ENDEKS(3) ve MERZA(5) bu ayak için yeterli olacaktır.

3. Ayak: Maiden mücadelede ben sizlere LADY TIFFANY(9)’i sizlere sihirbaz idaresinde tek olarak öneriyorum. Günün tek yazılabilecek isimlerinden birisidir.

4. Ayak: İlk şansı BRAVE GREY(4)’e veriyorum. Daha sonra ise SPRING RAIN(3), MON QUEEN(5), GOLD HAMMER(8) ve BIG STAR(9) yeterli isimler olacaktır. Sıralamam bu şekildedir.

5. Ayak: Açık Grup 3 bu mücadele de ise ayrım yapmadan yine HEPSİ diyorum. Grup 3 mücadelelerde genellikle sürpriz isimler geldiğinden bu ayağı HEPSİ diyerek geçiyorum.

6. Ayak: İzmir’de Pazar günün de kapanışa geldiğimiz de ise sizlere iki isim önereceğim bunlardan ilki ALAKAN(9), diğeri ise KURUS(2) olacaktır. Bana göre bu iki isim son ayak için yeterli olacaktır.

Altılı Şablonum

1. Ayak: HEPSİ
2. Ayak: 9-6-3-5
3. Ayak: 9 Tek
4. Ayak: 4-3-5-8-9
5. Ayak: HEPSİ
6. Ayak: 9-2

HERKESE BOL ŞANSLAR  …

Her Türlü Soru ve Görüşleriniz İçin

Şükrü Demir
https://twitter.com/SukrudKr

Kategoriler: At YarışıHazır Kuponlar

Etiketler: