Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Salı Adana yorumlarım

Salı Adana Tahminlerim…

1. Ayak: Günün ilk ayağında FAIRSCEASE(10)’yi sizlere günün ilk ayağında tek olarak öneriyorum. Hepimizin de düşündüğü gibi bu handikap puanıyla çok kolay kazanması lazım.

2. Ayak: İkinci ayağa geldiğimiz de ise yine denk güçteki ve her zaman birbirine rakip olarak start alan isimler var. Bu nedenle her zamanki gibi bu karışık ve sürprize açık ayağı HEPSİ diyerek kapatıyorum. Bu ayakta sürpriz isim bekliyorum.

3. Ayak: El değiştirdikten sonra daha iyi koşan ALL IN(7)’i sizlere günün ikinci teki olarak öneriyorum. Bu mesafede bu kilosuyla, kazanmasını bekliyorum.

4. Ayak: Yine denk güçteki isimlerden oluşan az atlı bu koşuda HEPSİ seçeneğinin daha mantıklı olduğunu söylüyorum. Böyle az atlı ve kısa mesafede gelen sürpriz isimler altılıyı her zaman yüksek Mevlalara götürür.

5. Ayak: Uzun mesafeyi sevdiğini kazandığı koşuyla kanıtlayan ve bugün için kazanmasını beklediğim WELCOME DREAM(6)’ı tek olarak yazıyoruz. Bugün şablonumuzu bu şekilde oluşturuyoruz.

6. Ayak: Adana’da kapanışa geldiğimizde ise 3 tekli bir oyun kurgusu gerçekleştirdiğimizden,son ayağı da HEPSİ diyerek kapatıyorum. 3 tek üzerine oyunumuzu kuruyoruz. Tek yazdığımız isimler geldiği zaman, yatma ihtimali olmaması için bunu yapıyoruz.

Altılı Şablonum

1. Ayak: 10 Tek
2. Ayak: HEPSİ
3. Ayak: 7 Tek
4. Ayak: HEPSİ
5. Ayak: 6 Tek
6. Ayak: HEPSİ

HERKESE BOL ŞANSLAR …

Her Türlü Soru ve Görüşleriniz İçin

Şükrü Demir
https://twitter.com/SukrudKr

Exit mobile version