Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Perşembe İzmir yorumlarım

Perşembe günü İzmir Şirinyer programı…

1. Ayak: İlk ayakta ilk şansı YİĞİT BABA(6)’ya veriyorum. Daha sonra ise DELLATIERRA(2), ALTIN EĞER(1) ve IŞIKHÜZMESİ(3) günün ilk ayağı için yeterli olacaktır.

2. Ayak: İkinci ayağa geldiğimizde ise her zaman söylediğim gibi ikinci ayakların her zaman sürprize açık olduğundan ve yine böyle bir  karışık bir mücadele olduğundan HEPSİ diyerek bu ayağı geçiyorum. Bu ayak için HEPSİ demek en doğrusu olacaktır.

3. Ayak: Arap atlarına ait uzun mesafeli bu koşuda ise ilk şansı SONKALE(9)’ye veriyorum. Daha sonra ise rakip olarak ÇAKIRIM(2), SON İMPARATOR(6), DEPREŞEN(3) ve son olarak KURÇAK(7)’ı da yazarsak bu ayak için yeterli olacaktır.

4. Ayak: Kısa Vade bu mücadele de ise ağır kilosuna rağmen bu gruba üstünlük sağlamasını beklediğim DEEP FOREST(2)’in kazanmasını bekliyorum. Günün sığınılacak limanlarından olan bu ismi güvenenlerin tek yazmasını öneriyorum.

5. Ayak: Bu ayakta ise takibimde olan ve bugün için iyi koşup kazanmasını beklediğim OVAL PEARL(2)’i sizlere günün ikinci teki olarak öneriyorum. Tek olarak kuponlarınıza yazabilirsiniz.

6. Ayak: İzmir Şirinyer hipodromunda kapanışa geldiğimizde ise CİHANSER(2), MAKAY(5), TSUNAMİ(9) ve son isim olarak da YURTKAN(4)’ı da yazarsak son ayak için yeterli olacaktır.

Altılı Şablonum

1. Ayak: 6-2-1-3
2. Ayak: HEPSİ
3. Ayak: 9-2-6-3-7
4. Ayak: 2 Tek
5. Ayak: 2 Tek
6. Ayak: 2-5-9-4

Kupon Tutarı: 56.00 TL

HERKESE BOL ŞANSLAR …

Her Türlü Soru ve Görüşleriniz İçin

Şükrü Demir
https://twitter.com/SukrudKr

 

Exit mobile version