Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Cuma Bursa yorumlarım

Cuma Bursa Osmangazi Hipodromu yarış programı…

1. Ayak: Bursa’da günün ilk ayağında denk güçteki rakipler start aldığından ve ilk ayaktan ters bir isimin gelmesi olasılığının yüksek olmasından her zaman ki gibi HEPSİ diyerek Bursa’da günün ilk ayağını geçiyorum.

2. Ayak: Bursa’da ikinci ayağa geldiğimizde ise SILVER PLANE(6)’yi sizlere tek olarak öneriyorum. Bu mesafeleri seven ve son yarışında attığı kuvvetli sprintden sonra bu yarışı da kendisine nazaran kolay rakipler ile piste çıkacağından bugün için sizlere tek olarak öneriyorum. Tek yazabilirsiniz.

3. Ayak: Üçüncü ayağa geldiğimiz de ise kısa mesafeli ve arap atlarına mahsus bir koşu bizleri bekliyor. Hem kısa mesafeli bir yarış olduğundan hem de eküri isimleri dışarı attığımızda fazla ismin start almadığından ben bu ayağı da HEPSİ diyerek kapatıyorum. Bugün şablonumuzu yine bu kurguda oluşturuyoruz.

4. Ayak: İngiliz atlarına ait bu MAİDEN mücadelede ise ilk yarışında güzel bir beşincilik yapan ve bu yarışta daha iyi koşmasını beklediğim KÜÇÜK ÇINAR(4)’ı sizlere bu ayakta risk alıp tek olarak öneriyorum. Tek olarak kuponlarınıza yazabilirsiniz. Rakip arayanlar içinde tek isim olarak RÜZGAR GİBİ(10)’yi öneriyorum. Tek rakibi bu isim olacaktır.

5. Ayak: İngiliz atlarına ait Kısa Vade bu mücadelede ise sizlere TOUGH GUY(6)’ın Bursa pistini yadırgamadığı takdirde kazanmasını bekliyorum. Sizlere de tek olarak öneriyorum.

6. Ayak: Bursa’da kapanışa geldiğimizde ise kurgumuzu son ayağa kadar 3 tek ile getirdiğimizden ve son ayağında bana göre Bursa’da bugün zor olan 3 koşudan biri olduğundan yine her zamanki gibi HEPSİ diyorum. 3 tek ile kurduğumuz şablonumuzu böylece üç ayağı kapatıp üç tek ile oynamış oluyoruz.

Altılı Şablonum:

1. Ayak: HEPSİ
2. Ayak: 6 Tek
3. Ayak: HEPSİ
4. Ayak: 4 Tek//10
5. Ayak: 6 Tek
6. Ayak: HEPSİ

HERKESE BOL ŞANSLAR …

Her Türlü Soru ve Görüşleriniz İçin

Şükrü Demir
https://twitter.com/SukrudKr

 

Exit mobile version