Pazar İzmir yorumlarım

Hepinize iyi hafta sonları. Pazar İzmir Tahminleri…

1. Ayak: İzmir’de günün ilk ayağın da ilk şansı bu yarışa hedef yapıldığını düşündüğüm TENEKE KIZ(7)’a veriyorum. Daha sonra ise SOKU(2), QUEEN(4) ve ŞENBEDÜŞ(5)’e veriyorum. Bu ayak için,yani günün ilk ayağı için yeterli olacaktır.

2. Ayak: Günün ikinci ayağına geldiğimizde ise GREEN PUSS(4)’un kazanmasını bekliyorum. Sizlere tek olarak öneriyorum. Kuponlarınıza tek olarak yazabilirsiniz.

3. Ayak: Bu zorlu koşuda ise sürpriz bir ismin gelme şansını yüksek görüyorum. Her zaman ki gibi sizlere de HEPSİ olarak kuponlarınıza yazmayı öneriyorum.

4. Ayak: Halis abi ile iyi anlaşacağını düşündüğüm RESSAM(5)’ı sizlere İzmir’de günün ikinci teki olarak öneriyorum. Tek olarak yazabilirsiniz.

5. Ayak: Kısa Vade bu mücadele de ise bu ayağı HEPSİ diyerek kapatmayı öneriyorum. Hepsi diyerek favorinin gelmediği takdirde altılı ganyan için cazip bir ayak olacaktır.

6. Ayak: Güzel bir hafta sonunda İzmir’de kapanışa geldiğimizde ise ilk şansı ÇİĞDEMCAN(2)’a veriyorum. Rakip arayanlar için de BLAZE OF AMBITIOUS(1) ve SO HAPPY(13) son ayak için yeterli olacak isimlerdir. Son ayak için sıralamam bu şekildedir.

Altılı Şablonum

1. Ayak: 7-2-4-5
2. Ayak:4 Tek
3. Ayak: HEPSİ
4. Ayak: 5 Tek
5. Ayak: HEPSİ
6. Ayak: 2-1-13

Kupon Tutarı: 54. 00 TL

HERKESE BOL ŞANSLAR…

Her Türlü Soru ve Görüşleriniz İçin

Şükrü Demir
https://twitter.com/SukrudKr

 

Kategoriler: At YarışıHazır Kuponlar

Etiketler: