Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Perşembe İzmir yorumlarım

Perşembe İzmir Programı…

1. Ayak: Güzel İzmir’de günün ilk ayağın da sizlere TENEKE KIZ(8)’ı tek olarak öneriyorum. Kuponlarınıza tek olarak yazabilirsiniz.

2. Ayak: İzmir’de ikinci ayağa geldiğimiz de ise AYŞAFAĞI(8)’na çok güveniyorum. Deneyimli binicisiyle bu koşuyu kazanmasını bekliyorum. Sizlere de günün ikinci teki olarak öneriyorum.

3. Ayak: Üçüncü ayağa geldiğimiz de ise denk güçte isimler start aldığından her zaman ki gibi HEPSİ diyerek bu ayağı geçiyorum. İlk iki ayaktaki teklerimizin gelmesi üzerine, eğer bu ayakta isim ayrımı yaparsak ve yazmadığımız bir isim de gelirse hiç hoş olmaz bundan dolayı sizlere HEPSİ demenizi öneriyorum.

4. Ayak: İngiliz atlarına ait bu mücadele de ise yine denk isimler start alıyor. Bugün ki şablonumuz gereği bu ayağı da HEPSİ diyerek kapatıyorum. Beşinci ayağa geçiyoruz.

5. Ayak: Beşinci ayağa geldiğimiz de ise KARALİNDA(2) bu gruptan üstün bir isim olarak görüyorum. Sizlere de günün üçüncü teki olarak öneriyorum. Hatta kuponlarınıza banko olarak işaretleyebilirsiniz. Bana göre günün en sağlam teki olacaktır.

6. Ayak: İzmir’de kapanışa geldiğimiz de ise şablonumuz üç tek üzerine kurulduğundan ve günün son ayağına geldiğimiz de sürprize açık bir koşu bizi beklediğinden üç ayağı kapatıp üç tekle oynadığımızdan günün son ayağını da kapatıyoruz. Bugün ki şablonumuzda bu şekilde olacaktır.

Altılı Şablonum

1. Ayak: 8 Tek
2. Ayak: 8 Tek
3. Ayak: HEPSİ
4. Ayak: HEPSİ
5. Ayak: 2 Tek
6. Ayak: HEPSİ

HERKESE BOL ŞANSLAR…

Her Türlü Soru ve Görüşleriniz İçin

Şükrü Demir
https://twitter.com/SukrudKr

 

Exit mobile version