Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Cuma Bursa yorumlarım

Geçen hafta devreden Bursa programı ile beraberiz. Her zaman ki gibi sürprize açık Bursa programı için tahminlere geçiyorum…

1. Ayak: Bursa’ da günün ilk ayağında böyle büyük bir tevzili altılı ganyan da ilk ayaktan at ayrımı yapıp yatmak istemiyorum. Bu nedenle HEPSİ diyorum. Zaten Bursa’ da kime sorsam herkes farklı bir isim söylüyor bu ayak için. HEPSİ demek en doğrusu olacaktır.

2. Ayak: Bursa’ da günün ikinci ayağına geldiğimizde ise PRINCESS SÜREYYA(14)’ ı sizlere tek olarak öneriyorum. İyi koşacağını öğrendiğim ve son yarışının ölçü alınmamasını düşündüğüm bu ismi ben kendi kuponuma tek olarak yazacağım. Sizlere de tek olarak öneriyorum.

3. Ayak: Üçüncü ayağa geldiğimizde ise yine karışık bir koşu var. Bundan dolayı her zaman yaptığımız gibi HEPSİ diyerek bu yüksek tevzili altılı da bu ayağı da garantiye alıyoruz. Zaten altılı ganyanı da yüksek Mevlalara götürecek ayaklar, bu ayaklar.

4. Ayak: Bu MAİDEN mücadele de ise Bursa’ da herkesin kazanır dediği GÖÇMENKIZI(8)’ nı sizlere tek olarak öneriyorum. Kuponlarınıza tek olarak yazabilirsiniz.

5. Ayak: İngiliz atlarına ait bu mücadelede ise rakiplerinden önde görünen, handikap puanından da anlaşıldığı gibi TOFAN(6)’ ın kazanmasını bekliyorum. Sizlere de Bursa’ da günün diğer bir alternatif teki olarak öneriyorum.

6. Ayak: Bursa’ da son ayağa geldiğimiz de ise ilk şansı ZULUT HASAN(10)’ a veriyorum. Daha sonra ise KUBİLAY(16), ESKİŞEHİR BEYİ(12), DENİZERİ(2) ve SUBAŞI(6)’ nı yazarsak son ayak için yeterli olacaktır.

Altılı Şablonum

1. Ayak: HEPSİ
2. Ayak: 14 Tek
3. Ayak: HEPSİ
4. Ayak: 8 Tek
5. Ayak: 6 Tek
6. Ayak: 10-16-12-2-6

Kupon Tutarı: 27.50 TL

HERKESE BOL ŞANSLAR…

Her Türlü Soru ve Görüşleriniz İçin

Şükrü Demir
https://twitter.com/SukrudKr

Exit mobile version