Bahis Önerisi: 244 Malaga – Real Madrid

İspanya La Liga’da haftanın önemli maçlarından biri.. Pellegrini yönetiminde bu sezon harika işler yapan Malaga son iki maçında Granada ve Sevilla’yı gol yemeden farklı yenmesini bildi. Real Madrid ise bu sezon hayal kırıklığı yarattı diyebiliriz. Barcelona’nın 13 puan gerisinde kaldılar ve artık şampiyonluğun mucize olduğunu da kabullendiler. Malaga yıllardır Real’i yenemiyor. Şeytanın bacağını kırmak isteyecek. Mourinho’nun öğrencileri ise ylın son maçını kazanmak amacında. “GOL VAR“, “ÜST” ve “TGS 4-6” ağır basan seçenekler.

YAYIN: (21:00) NTV Spor

UYDU YAYINI: (21:00) C+ Sport (Poland), Canal+ (Spain), MTV3, Sport 2 (Hun), Sport TV1 / HD, Al Jazeera Sport +2, SuperSport Maximo, SuperSport 7 [ZA], TRK Futbol (ukraine), Digi Sport 1 (romania), Sport 2 (Cze/Svk), TV+ (Bulgaria), Sky Sports 4 (uk), Film+ Bulgaria, Sport 5 (Israel) / HD, OTE Sport 1, Setanta Sports Euro Asia, NTV Plus Sport On-Line, SK Prime HD, C More Fotball (nor) HD, C More Sport (swe), C More Sport (fin/swe) HD, beIN Sport Max 7

Eksikler

Malaga’da savunmadan Weligton(16 maç) cezalı. Toulalan(OS, 7 maç) sakat.

Real Madrid’de ise Marcelo(D, 6 maç), Higuain(F, 10 maç 7 gol) ve Raul Albiol(D, 5 maç) yine yok. Coentrao(D, 6 maç) şüpheli.

İddaa oranları
4.60  3.40  1.45 (ALT 2.30 – ÜST 1.30) GOL VAR 1.30 / TGS 4-6 1.90

* * *
Odeonbet’ten 200 TL BONUS
Günün Bankosu ziyaretçilerine 200 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Muhtemel 11’ler

Malaga: Caballero, Gamez, Demichelis, Onyewu, Monreal Iturra, Camacho, Joaquin, Isco, Eliseu, Santa Cruz

Real Madrid: Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Coentrao, Khedira, Alonso, Di Maria, Ozil, Ronaldo, Benzema

 

Kategoriler: Featuredİspanya

Etiketler: