Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Pazar İzmir yorumlarım

Merhaba arkadaşlar. Bugün güzel bir Pazar gününde İzmir programı ile beraberiz. Sizler için yaptığım araştırmalarımda ve görüşmelerimde bugün için daha şanslı olan isimler ve daha iyi koşacağını öğrendiğim isimleri sizlerle paylaşacağım. Bugün altılı ganyanın ilk ayağı için kime sorsam herkes farklı bir isim söylüyor, ilk ayak için tercih hakkı size kalmış. Saha da kesin olarak kazanır gözüyle bakılan bir isim yok ancak yarışlar kalabalık start aldığından sürpriz isimler biraz önde veriliyor. Bugün için altılı şablonunuzu kurarken tekini MAİDEN mücadelede aramanızı öneririm. Fazla vakit kaybetmeden sizler için hazırladığım tahminlere geçelim. Bugün İzmir programı için hazırladığım altılı şablonumu aşağıda görebilirsiniz.

Altılı Şablonum

1. Ayak: HEPSİ
2. Ayak: 5-4-8-7-14-11
3. Ayak: 8 Tek
4. Ayak: 8 Tek
5. Ayak: 3-2-5-4-13-9-6
6. Ayak: 10-2-4-1-5

Bilgi: Bugün İzmir Şirinyer Hipodromu’nda son yarış günüdür. Altılı ganyanı bilen çıkmadığı takdirde en fazla tahmin eden iştirakçiler arasında dağıtılacaktır.

NOT: İzmir’de yağış nedeniyle, çim pistin ölçüm değerinin karşılığı çok ağır olursa çim yarışlar kuma alınabilir. Değişiklikleri takip edip kuponlarınızı değişikliklere göre kurarsınız.

Herkese Bol Şanslar…

Her Türlü Soru ve Görüşleriniz İçin

Şükrü Demir
https://twitter.com/SukrudKr

 

Exit mobile version