Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Beşiktaş’tan kombine hamlesi

Beşiktaş yönetimi, Süper Lig’in ikinci yarısı için kombine kartlarını yenileyerek tekrardan satışa sunacak.

Beşiktaş TV’ye açıklamalarda bulunun 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı ekibin bu sezon iyi bir hava yakaladığını belirterek taraftarların desteğine ihtiyaç bulunduğunu belirtti.

Çebi, “Futbol Takımımız bu sezon çok olumlu bir çizgi yakaladı. Bunun devamını sağlayabilmek çok önemli ve bu konuda da Beşiktaş taraftarının desteğine çok ihtiyacımız var. Taraftarlarımızı stada davet ediyoruz ve destek vermesini istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Ahmet Nur Çebi, sezonun ikinci yarısı için fiyat düzenlemesi yapılarak BJK İnönü Stadı kombine kartlarının tekrar satışa çıkacağını açıkladı.

Çebi, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İkinci dönem futbol faaliyetlerimizle ilgili düzenlemeler yapılmıştır. Yeni Açık tribünde maç seyreden taraftarlarımızı kartlarını değiştirerek Kapalı Tribün’de maç seyretme imkanı sunuyoruz. Bilindiği gibi bu sezon muhtemelen İnönü’de son sezonumuz. Son bir ikinci devre geçireceğiz. Dolayısıyla bu son senede taraftarımızın İnönü Stadı’nın keyfini çıkarmasını arzuluyorum ve mabedimize keyifli bir veda yapmak istiyoruz.”

“Beşiktaş ruhu demek, taraftar ruhu demek”
Taraftarların desteğinin başarı için kritik öneme sahip olduğunu dile getiren Çebi, “Beşiktaş ruhu demek, taraftar ruhu demektir ve bu ruha ihtiyacımız var. Taraftarlarımız Beşiktaş’ın yanında olduğu sürece daha çok başarılara koşacağımıza inanıyorum” dedi.

Taraftarlarımıza sağduyu çağrısında da bulunan Ahmet Nur Çebi, şu ifadeleri kullandı:

“Futbol Takımımız zaman zaman tribünlerde ve sahada oluşan olaylardan dolayı maddi ve manevi anlamda zarar görüyor. Özellikle bu konuda hassasiyet göstermelerini rica ediyorum. Kulübümüze zarar veren küfür ve sahaya yabancı madde atmak gibi olayları ortadan kaldırmalarını istiyorum. İyi bir Beşiktaş taraftarı yanında bu yanlışları yapan kişiyi de uyaran ve onları değiştirmek konusunda gayret gösterendir. Taraftarlarımızı takımımızın yanında olmaya davet ediyorum. Ayrıca Yeni Açık’taki taraftarlarımızı da bu takas imkanından yararlanıp Kapalı Tribün’de yerlerini almalarını bekliyorum.”

Yeni kombine kart fiyatları şöyle:

Taksitli – Nakit
VIP Alt C/D 1.575TL 1.496TL
VIP Alt B/E 1.450TL 1.378TL
VIP Alt A/F 1.125TL 1.069TL
Numaralı Orta 1.125TL 1.069TL
Numaralı Kenar 1.000TL 950TL
Kapalı Üst 1.000TL 950TL
Kapalı Alt 900TL 855TL
Yeni Açık 300TL 285TL
Eski Açık 250TL 238TL

Exit mobile version