Bahis Önerisi: 194 West Ham – Manchester United

İngiltere FA Cup’ta 3. tur mücadelesi.. Federasyon Kupası’nı en son 2004’te müzesine götüren M.United’da Ferguson bazı as oyuncuları dinlendirecek. West Ham son lig maçında Norwich City’yi 2-1 mağlup ederek morallendi. “ÜST” ve “M.United” galibiyetleri kuponlarda yer alabilir.

UYDU YAYINI: (19:15) Idman TV, ITV 1 / HD, Sport 1 (Hun), SportKlub (Srb) / HD, UTV (ulster) / HD, TV2 Sport (Nor), SuperSport Maximo, Diema, SuperSport 3 [Za], SportKlub (Slovenia), SportKlub (Croatia), Al Jazeera Sport +3, Eredivisie Live 1 / HD, Nova Sport (Cze), 6 Eren, Al Jazeera Sport +5, Dolce Sport / HD, TRK Futbol+, Sport 1 (russia), beIN Sport 1 / HD, Sport TV4 / HD

Eksikler

West Ham’da sezon başında Liverpool’dan kiralanan Andy Carroll’un sakatlığı devam ediyor. Ayrıca Mohamed Diame ve George McCartney yok. Cezaları sona eren James Collins ve Kevin Nolan kadroda.

M.United cephesinde ise Sir Alex Ferguson’un, Michael Carrick, Patrice Evra ve Robin van Persie’yi dinlendirmesi bekleniyor. Ayrıca sakat olan Rooney ve Nani yok.  Sakatlıktan çıkan Vidic ve Kagawa’nın ise West Ham karşısında forma girmesine kesin gözüyle bakılıyor.

İddaa oranları
4.30  3.30  1.50 (ALT 1.95 – ÜST 1.45)

* * *
Odeonbet’ten 200 TL BONUS
Günün Bankosu ziyaretçilerine 200 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Muhtemel 11’ler

West Ham: Jaaskelainen; Demel, Collins, Reid, O’Brien; Noble, Taylor; Vaz Te, Nolan, Jarvis; Cole

M.United: De Gea; Rafael, Smalling, Vidic, Buttner; Scholes, Cleverley; Welbeck, Kagawa, Young; Chicharito

 

Kategoriler: Featuredİngiltere

Etiketler: