Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Bahis Önerisi: 544 Shakhtar Donetks – B.Dortmund

Devler Ligi 2. turunda çok dengeli bir eşleşme.. İki takım da bu sezon iyi futbolları ile Avrupa maçlarında rakiplerine acımadı. Dortmund’da harika bir sezon geçiren İlkay yok, ancak Nuri Şahin açığını kapatacaktır. Götze, Reus ve Lewandowski üçlüsü ile kesin bir gol bulacaklarını düşünüyoruz. Lucescu yönetimindeki Shakhtar ise evinde her daim zorlu bir ekip. Onların da skor üretmesi çok olası. “GOL VAR” tercihi en ideal seçim olarak görünüyor.

YAYIN: (21:45) Smart Spor 2 / HD (D-Smart 78)

UYDU YAYINI: (21:45) Idman TV, MTV3, Sky Calcio 2 / HD, Sky Sport 3 (Italia), Sport 5+ (Israel) / HD, TVP 1 / HD, ViaSat Sport – Sweden, ZDF, Sport TV1 / HD, Setanta Ireland, SuperSport 2 SA, ESPN Latin America, Al Jazeera Sport 2, Sport 5+ LIVE / HD, Viasat 4 (norway), SuperSport 5 [ZA], Ten Sports (India), nSport HD, Ring.bg, Viasat Sport Baltic, Nova Sports 1 (Hellas), 1TV (georgia) / HD, Al Jazeera Sport +5, Sky Sport 1 (Germany), Prima COOL, Sky Sports 4 (uk), Dolce Sport 2 / HD, Arena Sport 3 (serbia), TRK Futbol+, Digi Sport 2 (romania), beIN Sport 2 / HD, Digi Sport 2 (hun), NTV Plus Futbol 2 / HD, SuperSport 2 (alb) / HD, C+ Liga Campeones 2 / HD, Arena Sport 2 / HD (cro), Kanal Ukraine, Sport 1 Voetbal, SuperSport MaXimo 2

Eksikler

Shakhtar’da savunmadan Kucher cezalı. Hübschman şüpheli.

Dortmund’da ise İlkay Gündoğan ve Grosskreutz yok. Schmelzer şüpheli.

İddaa oranları
2.20  3.20  2.30 (ALT 1.85 – ÜST 1.50) GOL VAR 1.40

* * *
Odeonbet’ten 200 TL BONUS
Günün Bankosu ziyaretçilerine 200 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Muhtemel 11’ler

Shakhtar(4-2-3-1): Pyatov – Srna, Chygrynskiy, Rakitskiy, Rat – Stepanenko, Fernandinho – Douglas Costa, Mkhitaryan, Alex Teixeira – Luiz Adriano.

Dortmund(4-2-3-1): Weidenfeller – Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer – Kehl, Nuri Şahin – Blaszczykowski, Götze, Reus – Lewandowski.

 

 

Exit mobile version