Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Banko Green Baron

Merhaba, sevgili yarışseverler. Bugünkü program biraz karmaşık görünmekle beraber, 3 yaş İngilizlere ait Maiden koşuları çözebilirsek programı kolaylaştırabiliriz.

1. Ayak:  Uzun aradan sonra Handikap 17 koşup, güzel bir 3. lük yapan Bozkurter rakiplerine göre bir adım önde görünüyor. Antrenörü, Veysel’in üzerine titreyip sorunlarından kurtulan Fangio bu koşuda dikkat edilmesi gereken bir safkan.

2. Ayak: Bölünen Maiden’ın bu ayağında Karataş’ın da tercihi ile 9 numaralı My Pegasus’un kazanmasını bekliyorum.

3. Ayak: Karışık bir koşu olarak görünüyor, bu koşuya mümkün olduğu kadar çok at yazalım.

4. Ayak: Kısa mesafe bu koşuda, önde gidecek olan sert tempoya ayak uydurmadan sabırlı bir bekleme yapacak olan Green Baron, günün bankosudur. Sprint mesafesini ayarlayamadığı durumda Barrere yarışı bitirmeye çalışacaktır.

5. Ayak: Yine çok atlı karışık bir koşu olmasına rağmen sevgili dostumuz M.F. Atcı’nın özenle ve sabırla hazırlamış olduğu, 8 numaralı Culpable rakiplerine göre bir adım önde görünüyor. Kurt ekürisine ait kaliteli safkan Chachkova uzun aradan sonra yarış koşacak olup bu koşu ile beraber takibe alınmalıdır.

6. Ayak: Bölünen Maiden ile bitecek programda şampiyon Inspector’un öz kardeşi Audıtor rakiplerine göre bir adım önde görünüyor. Risk almak isteyenler bunu değerlendirebilirler.

ALTILIM

1. Ayak: 4-9-1-5-6
2. Ayak: 9
3. Ayak: HEPSİ
4. Ayak: 1
5. Ayak: 8/9-7-1-2
6. Ayak: 2-4-5-1-3-10-9

Herkese Bol Şanslar…


At sahibi Fatih ÖZCAN

 

Exit mobile version