Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Günün Bankosu: Son Hücum

Merhaba sevgili yarışseverler. Bugünkü programda hem koşu sayısının az olması hem de deklare olan at sayısının az olmasından dolayı program zayıf gibi görünüyor. Bu tarz programlarda küçük sürprizler olması durumuda çok büyük olmamakla beraber güzel kazançlar sağlayabilirsiniz.

1. Ayak: Sıralamamız 4-5-1-7-3 olacak. Karışık bir koşu olmasından dolayı mümkün olduğu kadar çok at yazmak da fayda var.

2. Ayak: KV-7 bu koşuda, Tearra rakiplerine göre bir adım önde görünüyor. Risk almak isteyenler tek yazabilirler. Bu koşu için sıralamam, 2-1-4 bu üç at yeterli olacaktır.

3. Ayak: İlk yarışında tam bir açık yarış atı izlenimi veren 6 numaralı Son Hücum için kolay bir yarış olmasını bekliyor ve günün bankosu olarak öneriyorum.

4. Ayak: 3 yaş İngilizlere ait  Şartlı 5 koşuda sırası ile  1-3-2 numaralı safkanlar şanslı olacaktır.

5. Ayak: Her biri birbirinden değerli arap atlarının bir araya geldiği bu koşu tam bir taktik savaşı olacaktır. Bu koşuyu kimin kazanacağını bulmak gerçekten zor olduğu için bu ayağa Hepsi demekte fayda var. Kuponunuzda Hepsi’ni işaretlemeniz durumunda, ekürileri de beraber yazmış olursunuz. Bu sayede iki misli ödeme yapmadan , ekürilerden birinin kazanması durumunda kuponunuz iki misli olacaktır.

6. Ayak: 4 ve yukarı dişi safkanların bir araya geldiği bu koşunun Sonnuşka ve Symphony arasında liderlik mücadelesi ile hızlı gitmesini bekliyorum. Koşunun hızlı gitmesi ile bekleme yapan safkanların şansı daha fazla olacaktır. Son koşusunu ölçü almadığım süper ahır bakımına sahip Marshmallow ile uzun aradan sonra katıldığı son koşusunu kazanan Lady Kentucky arasında birincilik mücadelesi olacaktır. Koşunun sürprizini ise, koşuyu gerilerde takip edecek olan Black Magic Women gerçekleştirebilir.

ALTILIM

1. Ayak: 4-5-1-7-3
2. Ayak: 2-1-4
3. Ayak: 6
4. Ayak: 1-3-2
5. Ayak: HEPSİ
6. Ayak: 3-5

BOL ŞANSLAR…


At sahibi Fatih Özcan

 

Exit mobile version