Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Günün Bankosu: Mavi Kumsal

Merhaba, sevgili yarış severler. İstanbul kış sezonun son yarış günündeki tahminlerimi aşağıda görebilirsiniz. Yaz sezonunun da sizlerin şansı açık olsun,bütün safkanlarında ayaklarının düz basmasını dilerim.

1. Ayak: Sıralamamız 2-4, koşunun sürpriz ismi 5 numaralı Sahadan Galop.

2. Ayak: Dişilere ait bölünen maiden koşunun bu ayağında sıralamam 2-7-1.

3. Ayak: 3 yaş İngiliz safkanlara ait, KV-8 bu koşudaki sıralamam 6-5-2-4.

4. Ayak: Uzun mesafeli bu koşuda 1 numaralı Mavi Kumsal’ın yarışa istediği tempoyu vermesini bekliyorum ve günün bankosu olarak sizlere önereceğim. Mavi Kumsal’ın tempoyu ayarlayamaması durumunda bütün safkanlar şanslı olacaktır.

5. Ayak: Dişilere ait bölünen maiden’ın bu ayağında, Yoncaağaç ekürisinin umut vaat eden safkanı Red Mambo ilk uzun mesafe deneyimini bu koşu ile görecek olup mesafeyi iyi koşması durumunda rahat bir birincilik yapacaktır. Rakip olarak koşuya eküri katılan Green Bell ve Green Witch, daha sonra kazanmayı bir türlü beceremeyen H. Karataş ile Simsiyah.

6. Ayak: Günün son ayağında sürpriz olma ihtimali çok yüksek görünüyor. İyi durumları ile ilk üç atım, sırasıyla Tözüm, Fahika ve Özgülen. Bütçeniz doğrultusunda fazla at yazmakda fayda var.

Yarışcılık camiası ile ilgili merak ettikleriniz, at sahibi olmak v.s. gibi konularda sorularınız için e-mail adresim yariscilik_dunyasi@hotmail.com  dan bana ulaşabilirsiniz.

ALTILIM

1. Ayak: 2-4-5
2. Ayak: 2-7-1
3. Ayak: 6-5-2-4
4. Ayak: 1
5. Ayak: 7-3
6. Ayak: 11-6-5-2-4-7

BOL ŞANSLAR…

At Sahibi Fatih Özcan

Exit mobile version