Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Karabük Bakkal’ın biletini kesti!

Mesut Bakkal

Karabük’te Bakkal dönemi sona erdi. Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Kardemir Karabükspor’un sahasında Gaziantepspor’a 2-0 mağlup olmasının ardından yönetim teknik direktör Mesut Bakkal’ın görevine son verdi.

Kardemir Karabükspor, Gaziantepspor yenilgisinin ardından teknik direktör Mesut Bakkal ile yollarını ayırdı.

Sahasında Gaziantepspor’a 2-0 yenilen Kardemir Karabükspor’da taraftarlar Mesut Bakkal’a tepki göstererek, istifaya davet etti. Ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Kardemir Karabükspor, 37 puanla ligin 14’üncü sırasında kaldı. Ligin bitimine 2 hafta kala yönetim kurulu üyeleri, Mesut Bakkal ile görüşerek karşılıklı olarak sözleşmeyi sonlandırıldı.

BAKKAL: KARABÜKSPOR’UN LİGDE KALACAĞINA İNANIYORUM

Mesut Bakkal yaptığı açıklamada, “Kardemir Karabükspor yönetim kurulu teknik direktörlük görevimi bırakmamı, kalan 2 maçta benim görev almayacağımı tebliğ etti. Ben de yönetim kurulunun kararına saygı duyuyorum. Kardemir Karabükspor’un Spor Toto Süper Lig’de kalacağına inanıyorum. Benim bu mücadele içinde bulunmamam inşallah Kardemir Karabükspor’a fayda getirir” dedi.

Bu hafta deplasmanda Sivasspor ile karşılacak olan Kardemir Karabükspor’u karşılaşmaya yardımcı antrenör Suat Sarıcan hazırlayacak.

 

Exit mobile version