Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Bahis Önerisi: 356 Arsenal – Galatasaray

Emirates Cup’ta 2. gün heyecanı.. Arsenal, ev sahipliği yaptığı turnuvanın ilk gününde Napoli ile 2-2 berabere kaldı. Turnuvanın kurallarına göre, Arsenal beraberlikten 1 puan alırken attığı gollerden dolayı da 2 puan aldı. Toplam sıralamada ise 4 puanla lider olan Galatasaray’ın ardından 3 puanla ikinci sıraya yerleşti. Galatasaray Porto karşısında ilk yarı kötü görünürken ikinci yarı daha derli toplu oynadı. Ancak rakibin 2 penaltı vuruşundan yararlanamadığını belirtmek lazım. Cim Bom’da Dany – Chedjou ikilisi henüz uyum sorunu aşabilmiş değil. Arsenal taraftarı önünde basit hataları affetmeyecek kadar iyi ve hızlı oyunculara sahip. İddaa severler banko kuponlarında “1” ve “ÜST” tercihini öncelikle düşünsün. Sürpriz kuponlara önerimiz ise “3.5 ÜSTÜ” olacak.

YAYIN: (18:20) LİG TV / HD, Smart Spor / HD (D-Smart 77)

UYDU KANALLARI: (18:20) SportKlub (Hungary), SuperSport MaXimo, SuperSport 3 [Za], Orange Sport (Pol), Arena Sport 1 (serbia), TRK Futbol+, beIN Sport 2 / HD, Canal 8 Sport (den), C More Fotball (nor) / HD, Arena Sport 1 / HD (cro), Sport 1 Voetbal

***
Arsenal – Galatasaray maçını internetten şifresiz CANLI izlemek için TIKLAYIN!  (Linkler maçın başlama saatinden 5 dakika önce açılacaktır.)
***

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

G.Saray’da Burak Yılmaz sakatlığı nedeniyle kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
1.50  3.40  4.20 (ALT 2.05 – ÜST 1.40) 3.5 ÜSTÜ 2.30

Muhtemel 11’ler

ARSENAL: Fabianski; Sagna, Koscielny, Mertesacker, Gibbs; Ramsey, Rosicky; Gnarby, Wilshere, Podolski; Benson

GALATASARAY: Muslera; Eboue, Semih, Djedjou, Riera; Selçuk, Melo; Hamit, Sneijder, Amrabat; Drogba

 

Exit mobile version