Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Dünya Atletizm Şampiyonası hangi kanalda?

Atletizm01

Bugün başlayacak ve 18 Ağustos 2013 tarihine kadar sürecek olan 14. Dünya Atletizm Şampiyonası’nda piste çıkacak Türkiye Atletizm Milli Takımı Moskova’ya geldi.

Moskova’da Luzhniki Stadyumu’nda düzenlenecek olan şampiyonaya Türkiye’den toplam 10 sporcu katılıyor.

İlk gün 3 Türk sporcu madalya mücadelesi verecek

Şampiyonanın ilk günü olan bugün (10 Ağustos 2013)  2 dalda madalyalar sahibini bulacak ve 3 Türk sporcu madalya mücadelesi verecek.

İlk madalya Kadınlar Maratonu’nda verilecek ve Moskova saati ile 14:00’de başlayacak koşuya Türkiye’den Sultan Haydar ve Ümmü Kiraz madalya mücadelesi verecek.

Etiyopya’nın Başkenti Addis Ababa’da hazırlıklarını gerçekleştiren Maraton koşucusu Sultan Haydar, 2:25:09’luk en iyi derecesiyle aynı zamanda Türkiye Rekorunu elinde bulunduruyor. Akdeniz Oyunları’nın akabinde Rusya’ya gelen ve Alexander Morgunov eşliğinde idmanlarını sürdüren tecrübeli sporcu Ümmü Kiraz ise en iyi derecesi olan 2:36:15’i geçmek istiyor.

Günün diğer madalya mücadelesi de Erkekler Maratonu’nda saat 18:55’de olacak ve Türkiye adına Polat Kemboi Arıkan madalya için koşacak. Mersin’de düzenlenen 17. Akdeniz Oyunları’nda 10.000 metre finalinde altın madalya kazanan Polat Kemboi Arıkan’ın en  iyi derecesi 27:38,81.

YAYIN KANALLARI

Eurosport, TRT Spor ve TRT HD kanallarından naklen yayınlanacak olan şampiyonaya Türkiye 10 sporcu ile katılıyor.

 

Exit mobile version